Metrorex a publicat programul pentru Crăciun și Anul Nou. Iată cum vor circula metrourile de Sărbători

23 dec. 2022
106 Afișari
Metrorex a publicat programul pentru Crăciun și Anul Nou. Iată cum vor circula metrourile de Sărbători
Sursa foto: Metrorex

Metrorex a publicat programul după care vor circula metrourile cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou. Trebuie menționat că este vorba despre un program cu frecvență redusă, și că transportul în subteran nu va fi oprit complet în nicio zi.

Metrorex, compania de transport în comun care se ocupă cu asigurarea și gestionarea transportului din subteran, a publicat programul după care vor circula metrourile cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou. Astfel, în perioada 24 – 26 decembrie 2022 și între 31 decembrie 2022 și 2 ianuarie 2023, metrourile vor circula conform graficelor prevăzute pentru zilele de weekend și pentru sărbătorile legale, a transmis compania.

Metrorex a publicat programul pentru Crăciun și Anul Nou. Iată cum vor circula metrourile de Sărbători

Prin urmare, circulația trenurilor din subteran nu se va opri complet în nicio zi de sărbătoare, potrivit Metrorex. Trenurile de pe cele cinci magistrale se vor succeda la un interval de 10 minute.

„Astfel, în perioada 24 – 26 decembrie a.c. şi 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2023, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute”, conform comunicatului transmis de Metrorex.

Mai mult, metrourile vor circula în noaptea de Revelion. În noaptea dintre 31 decembrie 2022 și 1 ianuarie 2023, pe toate magistralele vor circula metrouri la un interval de aproximativ 10 minute.

Trenurile de metrou din București vor avea întârzieri. Care este motivul - Stirileprotv.ro

CITEȘTE ȘI

Legendarul musical „Mamma Mia!”, la București în săptămâna dintre Crăciun și Revelion. Prima reprezentație de la Sala Palatului e aproape sold-out

De Crăciun, vremea din București o să fie cam ca de Paște. Ce temperaturi anunță meteorologii

Podul de Nuc din Parcul Cișmigiu va fi consolidat și reabilitat. Podul Mare este aproape gata, spune primarul Nicușor Dan

Cookies