Metrorex a anunțat care va fi programul de Revelion. Trenurile vor circula toată noaptea

31 dec. 2022
152 Afișari
Metrorex a anunțat care va fi programul de Revelion. Trenurile vor circula toată noaptea
Metrorex a anunțat care va fi programul de Revelion. Trenurile vor circula toată noaptea | Sursă foto: Facebook-Metrorex

Metrorex a anunțat care va fi programul trenurilor în noaptea de Revelion 2023. Pentru a veni în ajutorul bucureștenilor care petrec în această noapte, transportul subteran va fi disponibil toată noaptea, însă trenurile nu vor veni la fel de repede.

Metrorex a anunțat care va fi programul de Revelion

După cum a anunțat compania Metrorex, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, în ziua de 31 decembrie 2022, trenurile vor circula ceva mai greu decât în restul anului.

Astfel că, pe parcursul zilei trenurile vor circula conform programului lor normal, iar pentru a veni în ajutorul petrecăreților, acestea vor circula și pe parcursul nopții. Iată la ce intervale vor veni metrourile:

  • În intervalul orar 23:00 -01:00 trenurile vor ajunge în stații la un interval de 10 minute,
  • În intervalul orar 01:00 – 05:00 trenurile vor ajunge în stații la un interval de 20 de minute.

Aceste intervale sunt valabile pentru toate magistralele de metrou.

Metrorex a transmis călătorilor următorul mesaj:

Anul acesta nu ai cum să ratezi petrecerea de Revelion. La mulți ani și un An Nou 2023 fericit!

Care va fi programul STB de Anul Nou

Societate de Transport București a anunțat și ea care va fi programul în ceea ce privește transportul de comun de suprafață din Capitală. Astfel că, în zilele de 31 decembrie 2022 și 1 ianuarie 2023, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor circula în mod normal, conform programului obișnuit.

Chiar dacă ziua de Revelion și prima zi din an nu vor fi afectate de modificări, ziua de 2 ianuarie 2023 (luni) transportul public de suprafață va circula conform programului unei zile de duminică.

STB a transmis și că liniile de noapte din București vor circula după programul lor normal. Cele 21 de linii de noapte nu vor suferi modificări are programului în nici una dintre zilele libere cu ocazia Anului Nou.

Cookies