ARHIVA B365

Metrorex A ANULAT evenimentele aniversare de la metrou din cauza tragediei din Colectiv

Joi, 19 noiembrie, metroul bucureştean aniversează 36 de ani de existenţă. Dacă în anii anteriori Metrorex organiza o serie de evenimente aniversare la metrou, acum a anulat toate aceste evenimente din cauza tragediei din clubul Colectiv.

„Această aniversare nu este doar o ocazie de a celebra rezultate satisfacţii profesionale, ci şi de a ne aminti de valorile care ne-au marcat existenţa şi care vor fi „motorul” pentru următorii ani ai societaţii.

Într-o economie de piaţă tânără şi dinamică, 36 de ani înseamna istorie, deoarece au fost ani intenşi, în care ne-am adaptat la cerinţele unei pieţe în permanentă schimbare. Spiritul inovator, colegialitatea şi lucrul în echipă sunt valori pe care managementul companiei a reuşit să le imprime permanent. Le suntem recunoscători tuturor colegilor nostri, atat celor care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului cât si celor cu care continuăm misiunea noastră si fără de care aceasta aniversare nu ar fi fost posibilă. In egală masură, le mulţumim clientilor şi colaboratorilor noştri pentru încrederea acordată în toţi aceşti ani.

Toate manifestările pregătite pentru sărbătorirea zilei lucrătorilor de la metrou au fost anulate în semn de respect şi solidaritate cu victimele dezastrului de la COLECTIV.

La mulţi ani tuturor lucrătorilor de la metrou, călătorilor şi colaboratorilor Metrorex!”, anunţă Metrorex, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Vezi aici: De ce metroul bucureștean este un caz unic în lume

Reamintim că în urma incendiului produs în clubul Colectiv pe 30 octombrie, 56 de tineri şi-au pierdut viaţa, iar alţi circa 180 au fost răniţi, peste 135 având răni grave.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button