Metro face angajări în București. Posturile disponibile

de:
01 apr. 2013
2 Afișari
Metro face angajări în București. Posturile disponibile

Metro caută în Capitală candidatul ideal pentru funcția de business controller. Acesta ar trebui să aibă o diplomă universitară în matematică, cibernetică sau economie, să se descurce foarte bine cu utilizarea calculatorului și să aibă experiență cu sisteme financiare și o cunoștință avansată a limbii engleze. Responsabilitățile postului și lista completă de cerințe este disponibilă aici.

Compania mai angajează și pe postul de lucrător în comerț. Candidatul ideal în acest caz ar trebui să dețină experienţă în domeniu, orientare către cerinţele pieţei şi ale clientului, excelente abilităţi de comunicare, flexibilitate profesională și cunoştinţe de operare MS Office. El va trebui să realizeze toate activităţile necesare pregătirii articolelor pentru vânzare, să ofere la cerere date şi detalii referitoare la produsele expuse pentru vânzare și să emită factura fiscală pentru marfa cumpărată de client. Puteți aplica pentru acest post aici.

Mai este disponibil în cadrul companiei un post de generalist resurse umane, pentru care este necesară o experienţă de minimum 2 ani în administrare dosare de personal, o experienţă de minimum 1 an în proiecte de recrutare şi/ sau training, un atestat de Inspector Resurse Uman, cunoştinţe avansate de operare MS Office şi de software specific  și capacități de comunicare, flexibilitate, loialitate, de gestionare a timpului şi a priorităţilor. Beneficiile oferite și responsabilitățile oferite de companie pentru acest post le găsiți aici.

 

Cookies