Metro angajează în București. Te poţi angaja acum dacă ai absolvit liceul

de:
02 aug. 2014
0 Afișari
Metro angajează în București. Te poţi angaja acum dacă ai absolvit liceul

Mai jos găsiți oferta de muncă disponibilă acum la Metro în București, Timișoara și Târgu-Mureș, potrivit Economica.net.

Metro Cash and Carry angajează la Bucureşti pe postul de customer data analyst

Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit o facultate, are cunoştinţe excelente de limba engleză, ştie să opereze în Office, în special în Excel, are abilităţi de comunicare, este flexibil, adaptabil, este orientat către rezultate, hotărât, are cunoştinţe avansate de business intelligence şi, preferabil, de VBA, SQL.
10 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Metro în Bucureşti. 

Metro Cash & Carry angajează doi casieri la Tîrgu-Mureş

Te califici pentru acest post dacă eşti orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, ai abilităţi de comunicare, eşti flexibil şi ai mai lucrat în comerţ. 22 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Metro în Tîrgu-Mureş. 

Metro Cash &Carry angajează un om responsabil de dezvoltare clienţi HoReCa în Timişoara

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe de limba engleză, eşti orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus pentru muncă operativă, de teren, ai cunoştinţe de operare Office, ai abilităţi de comunicare, eşti flexibil şi loial. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniul clienţi HoReCa/Gastro. Până pe 24 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Metro în Timişoara. 

Cookies