Metode moderne de terapie și recuperare, aplicate în Centrul de Îngrijire a Persoanelor Adulte Vitan

de:
12 mart. 2015
0 Afișari
Metode moderne de terapie și recuperare, aplicate în Centrul de Îngrijire a Persoanelor Adulte Vitan

Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoanele adulte Vitan va fi modernizat în acest an în cadrul Programului Operațional Regional 2007-2013, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Contractul prevede consolidarea imobilului existent, recompartimentarea spațiului interior, precum și extinderea prin mansardarea imobilului, se arată în anunțul publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Investiția totală ajunge la suma de 2.806.386 lei cu TVA (2.263.215 RON fără TVA).

„După implementarea proiectului în pavilionul A se vor oferi servicii de recuperare, consiliere și terapie ocupațională (centru de terapie și recuperare). Pavilionul B va fi consolidat, recompartimentat și mansardat în vederea transformării lui într-un centru rezidențial modern, cu o capacitate de 50 de locuri. Pavilionul C este clădire administrativă unde se dorește înlocuirea finisajelor exterioare și interioare și reabilitarea termică”, se precizează în caietul de sarcini.

De asemenea, proiectul prevede dezvoltarea mai multor servicii pentru persoanele cu probleme, incluzând kinetoterapie, masaj şi terapie ocupaţională. B365.ro a scris AICI despre implementarea acestui proiect.

Firma care a câștigat licitația, HIDRO SALT B 92 SRL, a depus oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic în ceea ce privește: prețul ofertei (70%), propunerea tehnică de execuție și durata de execuție a lucrării (15%), precum și perioada de garanție acordată lucrăriii (15%).

Durata de execuție a lucrărilor este de 17 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor. Potrivit prevederilor caietului de sarcini, firma câștigătoare nu poate subcontracta lucrările prevăzute în proiect, fără acceptul autorității contractante.

Cookies