Metoda „Travestitul de București”. Un bărbat la a doua tinerețe umblă pe străzi îmbrăcat în femeie și jefuiește oameni. A furat de la un bătrânel 2.800 de lei

13 mai 2024
339 afișări
Metoda
Metoda "Travestitul de București". Un bărbat la a doua tinerețe umblă pe străzi îmbrăcat în femeie și jefuiește oameni. A furat de la un bătrânel 2.800 de lei | Sursă foto: Facebook - Poliția Capitalei

Metoda „Travestitul de București”, a fost folosită de un bărbat de 52 de ani care s-a deghizat în femeie pentru a fura bani de la bătrâni. Poliția Capitalei a pus în aplicare un mandat de aducere, pe raza județului Ialomița, într-un dosar penal de furt.

Travestitul din București fură bani de la bătrâni

Conform informațiilor și probelor acumulate, există o probabilitate că, începând cu luna martie 2024 și până în prezent, un individ în vârstă de 52 de ani s-a deghizat în femeie pentru a comite furturi, de unde a sustras sume semnificative de bani.

Poliția Capitalei, a transmis într-un comunicat că individul a fost adus la sediul poliției pentru audieri, conform mandatului de aducere emis:

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 20, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, l-au depistat pe bănuit, pe raza judeţului Ialomiţa, iar în baza mandatului de aducere acesta a fost condus la audieri. În fapt, la data de 11 martie 2024, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 6, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, bărbatul în vârstă de 52 de ani, deghizat în femeie, ar fi profitat de neatenţia victimiei, un bărbat în vârstă de 74 de ani şi i-ar fi sustras suma de peste 2.800 de lei din portofel.

Bărbatul deghizat în femeie ar fi sustras suma de 16.000 de lei din portofelul unui bătrânel

Totodată, polițiștii Secției 16 au documentat o altă infracțiune, comisă de același individ:

Pe 20 martie 2024, individul ar fi abordat un bărbat în vârstă de 69 de ani, care se afla în fața unui imobil din Sectorul 4, și profitând de neatenția acestuia, i-ar fi sustras suma de 16.000 de lei din portofel.

Ieri, 12 mai 2024, polițiștii Secției 16 l-au preluat pe suspect și l-au condus la sediul poliției pentru audieri și luarea măsurilor legale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub acuzația de comitere a infracțiunii de furt.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies