Metoda „Drum Bun!” Doi bărbați fără permis au furat o mașină lăsată cu cheia-n contact prin Sectorul 3 și au condus-o prin București cu rândul. Au fost prinși

26 feb. 2024
370 Afișari
Metoda „Drum Bun!” Doi bărbați fără permis au furat o mașină lăsată cu cheia-n contact prin Sectorul 3 și au condus-o prin București cu rândul. Au fost prinși
Metoda „Drum Bun!” Doi bărbați fără permis au furat o mașină lăsată cu cheia-n contact prin Sectorul 3 și au condus-o prin București cu rândul. Au fost prinși | Sursă foto: Captură - News.ro

Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din București după ce au furat o mașină care avea cheile în contact. Aceștia au condus vehiculul pe rând, cu toate că nu aveau permis de conducere.

Doi bărbați fără permis au furat o mașină din Sectorul 3

Incidentul a avut loc în data de 22 februarie 2024. Un bărbat a sunat și a anunțat autoritățile că mașina sa, parcată la o adresă din Sectorul 3 al Bucureștiului, a fost furată.

În urma cercetărilor, vehiculul a fost găsit în trafic de către polițiștii Secției 11, în aceeași zi. Mașina era condusă de un tânăr în vârstă de 22 de ani. Alături de acesta se afla și un alt bărbat în vârsta de 36 de ani.

Ambii au fost reținuți și duși la audieri.

DGPMB a transmis:

Din cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul de 36 de ani ar fi sustras mașina în jurul orei 09.30, folosind cheia adevărată care se afla în contact, apoi ar fi condus fără a poseda permis de conducere. Ulterior, în aceeași zi, acesta ar fi încredințat-o tânărului de 22 de ani, deși cunoștea că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, moment în care a fost depistat în trafic, de către polițiști.

Inițial, cei doi bărbați au fost reținuți preventiv. Ulterior, față de aceștia au fost luate următoarele măsuri:

  • Bărbatul de 36 de ani (bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat) – măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
  • Bărbatul de 22 de ani – măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La acest moment, cercetările au fost preluate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Cei doi sunt cercetați la acest moment pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Cookies