VREMEA

Meteorolog ANM: „Doar la munte va ninge, de Crăciun”. VREMEA DE CRĂCIUN, în fiecare zonă din România

VREMEA DE CRĂCIUN:

Dinu Marasoiu, meteorolog ANM, a declarat pentru stirileprotv.ro că: „Se pare ca in saptamana ce cuprinde si Craciunul va fi mai cald, ceea ce nu ar fi neobisnuit pt ca si pana acum a fost cald. Asta nu inseamna ca nu avem, de exemplu, la munte si precipitatii sub forma de ninsoare, dar si asta se arata slaba si nesemnificative.”

In cele trei zile de Craciun vremea se raceste totusi treptat. Ajunul va fi cea mai calduroasa zi, urmand ca pe 25, in prima zi de Craciun temperaturile sa scada cu 1, 2 grade. Se raceste si pe 26 decembrie, dar si de Sfantul Stefan, pe 27. Temperaturile vor scadea si dupa aceasta data si in cel mai fericit caz am putea avea zapada de Revelion.

VREMEA DE CRĂCIUN:

Revenind la Craciun, in Banat, Crisana, Dobrogea, Muntenia si Oltenia vom avea temperaturi maxime ce vor atinge chiar si 13 grade, iar minimele vor cobori pana la 1 grad. In Transilvania, Maramures si Moldova, maximele se opresc la 9 grade, iar minimele ajung pina la pragul inghetului.

La munte va fi rece si e singurul loc unde ne vom putea bucura de zapada. Temperaturile nu trec ziua de 6 grade si noaptea coboara pana la minus 3 grade celsius.

Din pacate, in Bucuresti nu ninge. Ba mai mult, exista mari sanse sa ploua pana in 24, inclusiv, spun meteorologii. 

VEZI AICI PRGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE 15 ZILE, ÎN BUCUREȘTI


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button