METEO Vremea din București la final de săptămână. Apar fulgii de zăpadă

16 dec. 2021
1148 Afișari
METEO Vremea din București la final de săptămână. Apar fulgii de zăpadă
METEO Vremea din București la final de săptămână. Apar fulgi de zăpadă/Sursa: Foto Facebook

Vremea la sfârșit de săptămână în București va fi în general închisă, iar în una dintre zile vor cădea precipitații sub formă de ninsoare. ANM a transmis prognoza meteo pe zile.

Finalul săptămânii în București vine cu fulgi de zăpadă. Bucureștenii vor avea parte de o vreme în general închisă, dar cu perioade în weekend când va ieși soarele printre nori. Nu este în vigoare nicio alertă meteo.

METEO București, vineri, 17 decembrie

Cerul va fi înnorat, iar temperatura maximă ajunge la 7 grade, în timp ce noaptea va coborî la -1 grad Celsius. Nu sunt anunțate precipitații.

METEO București, sâmbătă, 18 decembrie

În prima zi de weekend, sâmbătă, în București ar putea apărea și câțiva fulgi de zăpadă, transmite ANM pe pagina sa de Facebook. Temperaturile se vor încadra între 5 și -3 grade, iar cerul va fi parțial senin.

METEO București, duminică, 19 decembrie

Precipitațiile se opresc duminică, iar soarele va apărea printre nori. Temperaturile vor scădea la 4 grade în timpul zilei și -1 grad noaptea.

Prima ninsoare din această iarnă a căzut la București pe 4 decembrie. Ninsoarea a fost slabă și zăpada nu s-a depus în Capitală.

Cookies