METEO update | Vineri vine primăvara la București! Prognoza meteo ține cu Parada de 1 Decembrie și cu primele ieșiri la târgurile de Crăciun din oraș

28 nov. 2023
1861 Afișari
METEO update | Vineri vine primăvara la București! Prognoza meteo ține cu Parada de 1 Decembrie și cu primele ieșiri la târgurile de Crăciun din oraș
METEO update | Vineri vine primăvara la București! Prognoza meteo ține cu Parada de 1 Decembrie și cu primele ieșiri la târgurile de Crăciun din oraș | Sursa foto: MApN

Bună dimineața în această zi de noiembrie mult mai reușită meteorologic decât cea de ieri, sperăm că n-ați avut drum prin nordul Capitalei, pe la repetițiile pentru Parada de 1 Decembrie (caz în care probabil că, la un moment dat, ați fost convinși că cel mai scurt drum spre centru este pe la Pitești).

Spre deosebire de situația cvasi-ongelată de ieri dimineață, azi a început în București un picuț mai bine cu temperaturile matinale, ba chiar și maximele termice se anunță pe la 6 grade Celsius, ceea ce e wow pentru toți bucureștenii fani cald, nu frig. (Probabil că-s mulți, întrucât frigul de afară ajunge rapid și în apartamentele fără căldură ale câtorva sute de mii de oameni de prin toate sectoarele.

Deci, friguțul înrudit cu gerul din weekend ne dă o pauză, azi și mâine se mai încălzește, iar spre 1 Decembrie chiar se împrimăvărește. Cel puțin așa spune prognoza meteo. Așadar:

Prognoză meteo cumsecade cu Parada, Târgurile de Crăciun & alte chestii outdoor în București

Dacă ne uităm la temperaturi se anunță în București pentru 1 Decembrie, e clar că, după acest episod de iarnă de zilele trecute, vineri vine primăvara în oraș. Nu știm exact cât stă, dar știm că vine, iar asta e suficient acum.

Temperaturile prognozate pentru 1 Decembrie vor fi semnificativ peste normalul termic al acestei perioade a anului și vor ajunge în sudul țării și în București la 13 – 15 grade Celsius. iar cele 15 grade au mari șanse să răzbească.

Într-o declarație pentru Digi 24, directorul ANM Florinela Georgescu, a spus că mai sunt de așteptat precipitații în jumătatea de nord a țării, dar în general slabe cantitativ.

Nota B365.ro – Dacă tot e vreme bună vineri, poate vrei să recapitulăm:

 

Cookies