METEO în București, 28 martie. Meteorologii ne dau vești bune. Să ne bucurăm de soare

28 mart. 2021
115 Afișari
METEO în București, 28 martie. Meteorologii ne dau vești bune. Să ne bucurăm de soare

METEO în București. Vremea va fi caldă astăzi în Capitală, cu o temperatură peste media perioadei. Mercurul din termometre va ajunge la 17 grade Celsius.

METEO în București. Meteorologii ne anunță că vremea va fi mai caldă astăzi în regiunile sudice, iar la București va fi soare pe parcursul zilei, deși spre seară și la noapte vor exista și precipații sub formă de ploaie.

METEO ÎN BUCUREȘTI

Vremea va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare după-amiaza și seara, când va ploua. Ploile vor avea și caracter de aversă și se pot semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade Celsius, iar cea minimă de 2…4 grade Celsius, potrivit ANM.

METEO ÎN ȚARĂ

Vremea va fi apropiată de normal sub aspect termic, chiar ușor mai caldă în regiunile sudice, dar și mai rece în nordest. Cerul va fi temporar noros, iar pe parcursul zilei va ploua, local în nord, centru și est și pe spații mici în sud. În zona de munte vor fi precipitații mixte. În regiunile sudice ploile vor avea și caracter de aversă și se pot semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua, în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali. Dimineața, pe arii restrânse în sud și est, va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 18 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade Celsius.

Meteorologii au publicat și prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Aceasta indică valori ale temperaturii care se vor încadra sau chiar depășesc mediile acestei perioade.

Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice şi vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Starea vremii 5 – 12 aprilie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general excedentare în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

METEO 12 – 19 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

Prognoza METEO 19 – 26 aprilie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cookies