VREMEA

VREMEA PE 15 ZILE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 în BUCUREȘTI, la MUNTE și la MARE

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 Vremea se va menţine călduroasă, local caniculară în orele amiezilor, aproape pe tot parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză. Aşadar, între 31 august şi 5 septembrie, media temperaturilor maxime va fi de aproximativ 34 de grade, iar a celor minime de 18…19 grade. În perioada 6 – 13 septembrie regimul termic va scădea uşor şi treptat, spre
valori apropiate de cele normale pentru această dată, de 24…25 de grade ziua şi 12…13 grade noaptea.
Probabilitatea pentru precipitaţii va fi destul de redusă şi doar pe 7 şi 8 septembrie vor fi ploi slabe, pe arii restrânse.

VREMEA LA MUNTE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 În primele trei zile ale intervalului de prognoză vor fi temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului, de 24…25 de grade ziua şi aproximativ 15 grade noaptea. Începând din data de 3 septembrie, vremea se va răci uşor de la o zi la alta, astfel încât, în intervalul 9-13 septembrie valorile termice vor deveni apropiate de normele climatologice ale perioadei, cu medii ale temperaturilor maxime de 14…15 grade şi ale celor minime de 6…8 grade. Probabilitatea pentru ploi va creşte după data de 5 septembrie, iar între 6 şi 10 septembrie acestea se vor semnala pe arii mai extinse. În jurul datei de 7 septembrie se por înregistra cantităţi de apă mai importante.

VREMEA LA MARE. PROGNOZA METEO 31 AUGUST-13 SEPTEMBRIE 2015 Pe tot parcursul primei săptămâni a intervalului de prognoză se va menţine o vreme călduroasă, iar temperaturile maxime vor atinge, în medie, 30…32 de grade, în timp ce mediile valorilor termice nocturne vor fi de aproximativ 20 de grade. În a doua săptămână regimul termic va marca o scădere treptată, astfel încât, la finalul perioadei de prognoză, temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale ale perioadei, respectiv 23…24 de grade ziua şi aproximativ 16 grade noaptea. Ploi slabe se vor semnala doar pe arii restrânse, pe 7 şi 8 septembrie, iar în celelalte zile ale intervalului de prognoză probabilitatea pentru precipitaţii va fi foarte redusă.

Sursă: Administrația Națională de Meteorologie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button