Metalhead Meeting 2015: Tom G. Warrior vine la București. Triptykon este a doua trupa confirmată

de:
27 aug. 2014
1 Afișari
Metalhead Meeting 2015: Tom G. Warrior vine la București. Triptykon este a doua trupa confirmată

TRIPTYKON se alatura irlandezilor de la Primordial, pentru a imbogati afisul festivalului si promite sa cante pentru prima data in Romania un setlist 100% ales pe spranceana pentru fanii romani, informeaza Pro tv.

Originara din Elvetia, Triptykon abordeaza intr-un mod inovator stilurile avant-garde metal si doom metal, cu influente de black. Trupa a luat cu asalt topurile internationale si desi are doar 6 ani de activitate, este una dintre cele mai bine vandute nume de la Century Media din toate timpurile. Cu doua albume de studio la activ, cel mai recent lansat chiar in 2014, Triptykon vin la Bucuresti pentru a se alatura afisului METALHEAD Meeting, alaturi de inca 28 de nume care vor fi anuntate in curand.

METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si promite un festival de 2 zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania.

Pe 27 septembrie, la Metahead Meeting 2014 Bis – unde vor concerta Paradise Lost, Finntroll, GOD si multi altii – va fi anuntat inca un nume de talie internationala din totalul de 6 headlineri si peste 30 de trupe care vor veni la Bucuresti anul viitor.

Cookies