Mesteceni plantați pe mijlocul bulevardului, la Piața Unirii. Alveolele asfaltate, sparte și înlocuite cu spații verzi de către Primăria lui Negoiță

27 nov. 2022
13567 afișări
Mesteceni plantați pe mijlocul bulevardului, la Piața Unirii. Alveolele asfaltate, sparte și înlocuite cu spații verzi de către Primăria lui Negoiță
FOTO: Robert Negoiță/Facebook

Alveolele betonate de pe mijlocul bulevardului în Piața Unirii au dispărut și au fost înlocuite de către Primăria Sectorului 3 cu spații verzi unde a plantat copaci, într-o operațiune care a durat aproximativ o lună jumătate.

Primarul Robert Negoiță a publicat, duminică, 27 noiembrie, imagini cu noul look al Pieței Unirii, după intervenția pe care a făcut-o administrația sa, și i-a întrebat pe bucureșteni, după plantare, dacă le place.

Presa a scris că în Piața Unirii se realizează lucrări, fără a se cunoaște însă scopul final, în ciuda solicitărilor de a fi informați bucureștenii.

Totodată, Administrația Străzilor, cea care administrează bulevardul Unirii, a comunicat că Primăria Sectorului 3 nu a solicitat un punct de vedere legat de siguranța unor astfel de lucrări, deși așa era procedural. Față de aceste acuzații, nu a existat un răspuns din partea Primăriei Sectorului 3.

Despre lucrările misterioase începute în Piața Unirii, primarul Robert Negoiță a făcut doar două afirmații, că betonul inestetic va fi schimbat și că celebrele borduri folosite în tot Sectorul 3 sunt prefabricate care au rolul de a susține pământul.

Duminică, 27 noiembrie, edilul a pus și fotografii și a înștiințat bucureștenii că a plantat pomi în intersecția de la Piața Unirii.

“Borduriada” de la Unirii. Scurt istoric în imagini.

Foto de azi, cu spațiile verzi create în locul betoanelor și cu mestecenii plantați, iar la final poze dinaintea lucrărilor noastre.

Ce vă place: acum sau înainte?”, a scris Negoiță pe Facebook.

Postarea sa a strâns în prima oră peste 100 de aprecieri, iar comentariile au fost, majoritar, favorabile acțiunii.

Piața Unirii, înainte și după amenajare:

Postarea de duminică, 27 noiembrie, a primarului Negoiță:

Îți mai recomandăm și:

Cookies