Mesajul transmis de Duhovnicul Anei, femeia ucisă de câini în București: „De bunătate a murit, să știți”

23 ian. 2023
667 Afișari
Mesajul transmis de Duhovnicul Anei, femeia ucisă de câini în București: „De bunătate a murit, să știți”
Mesajul transmis de Duhovnicul Anei, femeia ucisă de câini în București: „De bunătate a murit, să știți”. Sursa foto: Facebook/ Ana Oros Daraban

Duhovnicul Anei, femeia ucisă de câini în București, a postat duminică un mesaj emoționant pe Facebook. A povestit cum era, de fapt, femeia și a explicat de ce Ana s-a întors să alerge în locul în care a fost atacată de câini și în trecut.

Ana Oros Daraban, în vârstă de 43 de ani, alerga în zona Lacul Morii, când a fost prinsă și omorâtă de câini. Incidentul s-a petrecut pe 21 ianuarie 2023. Femeia mai fusese atacată și înainte de câini, în același loc, în aprilie 2022.

Mesajul transmis de Duhovnicul Anei

Duhovnicul spune că Ana venea des la biserică, pentru a-și curăța sufletul. Mai spunea și că Ana credea mult în bunătatea oamenilor și că avea prea ușor încredere în ei.

Că de-aia a murit Ana, din prea multă bunătate, și din convingerea ei nestrămutată că dacă cineva i-a spus ”liber” își poate da drumul în coardă liniștită, că nodul e sigur, că dulăii ăia vor fi îndepărtați, că binele învinge, afirmă preotul pe pagina lui de Facebook.

Răspunsul preotului la întrebarea „De ce s-a mai întors Ana să alerge tot acolo?”

Preotul a povestit că Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor și că s-a înscris la maraton pentru a se regăsi. Acesta mai afirmă și că femeia credea în schimbare, de aceea spera că problema câinilor a fost rezolvată.

A răspuns pe Facebook la întrebarea: „De ce s-a mai întors Ana să alerge tot acolo?”, spunând că:

Dar m-am trezit cu o întrebare în privat, ”părinte, e ceva ce nu înțeleg, dacă o mușcaseră câinii acolo, cu ce putere a putut ea să se întoarcă să alerge tot acolo, ca și cum nu s-ar fi întâmplat asta? Ce fel de om era Ana?” Și întrebarea asta a venit peste mine fără ca întrebătorul să știe că Ana e sora mea de credință, că mie îmi dădea din gânduri și oftaturi să i le duc Dumnezeului nostru. Că în mine-și arunca din bolovanii care-i apăsau pieptul. Că de aia s-a apucat Ana de maratoane, să se caute. Nu fugea de ea, se căuta. Ana iubea drumurile mai mult decât destinațiile lor, și dacă ar fi să vorbesc cu Vlad, băiatul ei îndurerat, asta i-aș pune la creștet, să-i fie alinare. Că Ana a visat, a crezut nebunește și irațional în lucruri nemaivăzute!

Ultimul mesaj al Anei către părinte

Preotul a lăsat în postarea sa și ultimul mesaj primit de la Ana până ca tragedia să se întâmple:

Așa e, părinte! Dumnezeu le știe mai bine, și noi, oricât ne chinuim, doar prin înțelepciunea lui Iisus umblăm prin viață!

Cookies