ARHIVA B365

MESAJUL transmis de CABRAL, după ce prietenul lui, rănit în Colectiv, a murit la spital

Fotograful Alex Chelba, prietenul lui Cabral, se numără printre cele 12 persoane care au decedat în acest sfârșit de săptămână. În vârstă de 33 de ani, tânărul a decedat la Spitalul de Arși din Capitală.

„Dragii mei, Alex nu mai este. Acum pentru el nu mai putem decât să plângem. Mulțumesc pentru tot sprijinul, le ținem pumnii celor care încă lupta, la fel și familiilor și prietenilor lor”, a anunțat, sâmbătă, Cabral. El a revenit cu precizarea, pe blogul lui, unde făcea apel pentru strângerea de fonduri: „Vă mulțumim frumos pentru tot. Am oprit strângerea de fonduri. Alex nu mai este. 39”.

Cabral a revenit, duminică, publicând un al anunț trist, pe o reţea de socializare. „Dragii mei, dacă vreți să vă luați la revedere de la Alex Chelba, el vă așteaptă la Capela Cimitirului Sfânta Vineri (Calea Griviței), de astăzi și până mâine. Nu e nevoie de nimic, am apucat noi să rezolvăm ce era de rezolvat. Vă trimit un gând bun și un MULȚUMESC! mare, pentru toate gesturile, mesajele și gândurile voastre”, a scris el, citat de libertatea.ro.

Vezi aici: Mesajul emoționant transmis de Cabral după ce Alex Chelba, prietenul său, a fost rănit grav la Colectiv


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button