Mesajul primit de un șofer care a parcat aiurea în preajma unui mall din București: ,,Vă ajut eu cu 2 lei să puteți parca civilizat”

16 ian. 2023
30680 Afișari
Mesajul primit de un șofer care a parcat aiurea în preajma unui mall din București: ,,Vă ajut eu cu 2 lei să puteți parca civilizat”
Mesajul primit de un șofer care a parcat aiurea în preajma unui mall din București ,,Vă ajut eu cu 2 lei să puteți parca civilizat” | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Este cunoscut faptul că în weekend mall-urile și parcările acestora sunt destul de aglomerate, dar nu atât de aglomerate încât să nu găsești un loc de parcare. Bucureștenii au un grup de Facebook destinat persoanelor care parchează neregulamentar, numit ,,Ai parcat ca un bou București”. În acest grup a apărut, weekendul trecut, o postare despre un șofer constănțean care și-a parcat bolidul aiurea, fără a mai plăti taxa de parcare.

Cum a parcat mașina un șofer din Constanța lângă un mall din București

Din grabă sau din pur și simplu nepăsare, șoferul cu numere de Constanța și-a lăsat mașina parcată lângă trotuar, încurcând circulația. Acest lucru nu a rămas neobservat, o șoferiță a sesizat imediat parcarea neregulamentară a acestuia și i-a lăsat un bilețel, cu 2 lei în el. Acei bani erau destinați plății parcării, spune ea.

mesajul-primit-de-un-sofer-care-a-parcat-aiurea
Mesaj primit de un șofer care a parcat aiurea în parcarea unui mall al capitalei | Sursa foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

După lăsarea biletului, femeia s-a gândit să facă chiar și o poză, pentru a o încărca imediat pe platforma de socializare Facebook, alături de un mesaj destinat șoferilor care nu țin cont de regulile de circulație.

Comentariile lăsate de bucureșteni

Postarea șoferiței care a lăsat bilețelul și banii în geamul bolidului sună cam așa:

Când ești celebru, dar nu dai 2 lei pe parcare. Mi-am făcut pomană cum s-ar spune.

Postarea a devenit la scurt timp virală, iar comentariile nu au ezitat să apară și ele. În mare parte erau comentarii pozitive, oamenii fiind de acord cu fapta femeii, sugerând că era necesară și anunțarea poliției.

Au existat, însă, și câteva comentarii jignitoare la adresa șoferiței bucureștene. Oamenii comentau de suma mică lăsată pentru plata parcării, spunând că este insuficientă, alții sugerau că, de fapt, femeia nu ar avea mașină, ci ar fi venit cu STB-ul la mall.

Câteva dintre comentarii adresate făptașului:

  • „2 lei azi, 2 lei mâine, așa strângi bani de Bentley.”
  • „Păi el și-a cumpărat stradă, nu ca noi amărâții care plătim parcare.”
  • „E și ultimul model, ca să fie mai dureros.”

Aceste comentarii făcând referire la modelul și prețul crescut al mașinii, sugerând faptul că dacă șoferul și-a permis o mașină atât de scumpă, ar fi trebuit să își permită și prețul parcării acesteia.

Comentariile adresate șoferiței care a lăsat biletul:

  • „Ala care a scris biletul 100% merge cu STB-ul că nu știe cât e parcarea la Băneasa, dacă cu 2 lei îți parchezi mașina 2 ore vreau și eu abonament pe viață.”
  • „Toată viața mi-am dorit să am așa scris de mână…În schimb, zici că am Parkinson când scriu.”
  • „Bravooo!”

Postarea făcută pe grupul de Facebook a strâns sute de comentarii. Unele dintre acestea au stârnit amuzamentul, iar altele furia bucureștenilor.

Cookies