ARHIVA B365

Mesajele lui Iohannis şi Cioloş, după ce regele Mihai a anunţat că este bolnav de leucemie

„Am primit cu îngrijorare vestea deteriorării stării de sănătate a Majestății Sale Regelui Mihai. Îmi doresc ca Regele să aibă puterea să treacă peste aceste momente dificile și îmi exprim nădejdea că Familia Regală va rămâne și pe viitor același reper deosebit de speranță și solidaritate. Este important ca, mai ales în aceste clipe grele, să nu uităm exemplul vrednic de curaj și dăruire pus în slujba națiunii de către Majestatea Sa Regele încă din 1927!”, a scris preşedintele pe Facebook. 

Regele Mihai SE RETRAGE din viaţa publică: „Am primit vestea unui serios diagnostic medical”

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viaţa publică, în favoarea Principesei Moştenitoare Margareta a României. Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie și a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de miercuri.

Mesajul lui Dacian Cioloș

Premierul Dacian Cioloș s-a declarat miercuri seară profund îngrijorat de starea de sănătate a Regelui Mihai I și i-a transmis acestuia „un gând bun de optimism și sănătate”.

Sunt profund îngrijorat de veștile legate de starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai I. În aceste momente dificile, îi transmit un gând bun, de optimism și sănătate. Îi doresc să îi dea Dumnezeu putere, energie și să-l sprijine cu iubire, așa cum Majestatea Sa a dăruit iubire, speranță și a sprijinit poporul său de-a lungul deceniilor”, a scris Cioloș pe contul său de Facebook.

Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a regelui Mihai I, care a fost supus recent unei operații chirurgicale, suveranul afirmând, într-un mesaj făcut public miercuri, că este sigur că fiica sa ‘Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța’ de a-l reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile sale publice.

‘În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei’, a transmis Regele Mihai I.

CITEŞTE ŞI Regele Mihai, GRAV BOLNAV. Mesajul fostului principe Nicolae, după aflarea veştii

Nicolae Medforth Mills, fost principe de România, a transmis, miercuri, un mesaj pe Facebook, după ce a aflat că Regele Mihai este grav bolnav şi a decis să se retragă din viaţa publică.

Prerogativele Casei Regale, preluate de Principesa Margareta, după retragerea regelui Mihai

Prerogativele Casei Regale a României vor fi preluate de principesa Margareta, fiica regelui Mihai, după ce acesta a anunţat că se retrage din viaţa publică în urma diagnosticului pus de medici, respectiv leucemie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button