ARHIVA B365

Mesajul postat pe Facebook de călugării de la mănăstirea unde s-a ascuns Iulia Ionescu

„In pragul serii venind un oaspete trimis de Dumnezeu si insotit de o maica si un calugar cautind Mantuirea ! Nu il poti trimite la o alta Manastire fie si de maici ,asa ca dvs…Ana P incercati sa aruncati vina pe Arhimandritul Ioan care este Duhovnicul miilor de oameni care sunt traitori nu mai vorbim de altii care fac parte din alte culte si tot urca pina in virful Raraului sa vada si ei si sa auda ce se intimpla pe acel Colt de Rai al Raraului ! Daca chiar va preocupa starea acelei fete ,mergeti si va interesati la scoala in familie de unde au inceput problemele ….Dece Profesoara x merge la radiestezie ?Dece profesoara cutare merge la Reyki si alte minunatii dracesti ….acestia experimenteaza pe copii din scoli pe copii dvs …..iar problemele din familie vin si pun capac si inima omului este aceia care trece prin traume din cauza informatiilor primite ,traite ,gandirea la ce va sa fie mai tirziu se trezeste la realitate ,anticiparea unui viitor mai putin bun aduce in mintea celui pe care Dumnezeu il lumineaza ,apar intrebarile de sine ,ce va fi cu sufletul unde se va salaslui dupa moarte ,centrul acestui univers este in inima noastra tot ce gandim ajunge sa il trecem prin inima carnala si in noi se dezlantuie intreaga Creatie a lui Dumnezeu ,apar schimbari extraordinare !”, scrie în mesajul postat de mănăstire pe reţeaua de socializare, citat de digi24.ro.

Un reprezentant al mănăstirii Sihăstria Rarău, Ioan Lucian, a declarat pentru gândul.info că la Sihăstria Rarău nu există televizor şi că nu se ştia despre dispariţia fetei, la lăcaşul de cult  nefiind curent electric şi energia se realizaeză doar prin panouri solare. „Este strigător la cer că se face acum anchetă că fata s-a spovedit la mânăstire şi mânăstirea i-a cumpărat bilet şi a trimis-o acasă”, afirmă reprezentantul mânăstirii Sihăstria Rarău. Detalii, AICI.

Însă, cu toate că reprezentantul mănăstirii spune că nu există nici televizoare, nici curent electric la Sihăstria Rarău, se pare că cei de la mănăstire sunt activi pe pagina de Facebook.

Conform mesajului postat pe pagina de Facebook a mănăstirii, Iulia le-ar fi povestit călugărilor că mai multe profesoare de la Colegiul Sfântul Sava din Capitală, acolo unde ea este elevă, ar practica reyki şi radiestezie, nişte tehnici terapeutice neconvenţionale, pe care le-ar testa pe copii, la clasă. 

Pe de altă parte, directorul Colegiului Naţional Sfântul Sava din Capitală, George Cazacu, neagă că profesori din cadrul liceului ar practica asemenea metode terapeutice. „Nu există niciun profesor în şcoală care să practice asemene tehnici. Nici nu ştiam că se face aşa ceva în Bucureşti“, declară Cazacu. De asemenea, nici alţi elevi ai liceului nu par să fi auzit de astfel de practici, scrie adevarul.ro.

Iulia Ionescu nu a venit luni la cursuri. „Au mai fost cazuri în care au lipsit copiii şi câte o săptămână. Vom discutade comun acord cu părinţii cât are nevoie să stea acasă. Nu cred că absenţa îi va afecta studiile şi viaţa şcolară. Eu nu ştiam ca ea să aibă vreo problemă”, susţine directorul liceului, George Cazacu. Iulia nu este nici acasă la mama sa, iar vecinii bănuiesc că fata, împreună cu mama şi bunica, ar sta la o mătusă. De asemenea, vecinii povestesc despre Iulia că era un copil introvertit.

Eleva de la Colegiul Sf. Sava din Bucureşti, dispărută patru zile de acasă, ar fi fost găzduită la mai multe mănăstiri din Moldova. Este vorba despre Agapia sau Văratec din Neamţ şi Sihăstria Rarău din Suceava. Declaraţia a fost făcută de călugării de la Rarău, audiaţi azi-noapte de poliţişti. Sâmbătă, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirma, prin intermediul purtătorului de cuvânt al Patriarhiei Române, că Iulia Ionescu ar fi stat la vreo mănăstire din judeţ.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button