Mesajul pentru care un șofer din București a fost foarte aplaudat pe internet. „Felicitări, sper că i-ați scris pe bilet și să nu mai parcheze pe trotuar!”

17 iun. 2024
39218 afișări
Mesajul pentru care un șofer din București a fost foarte aplaudat pe internet.
Mesajul pentru care un șofer din București a fost foarte aplaudat pe internet. "Felicitări, sper că i-ați scris pe bilet și să nu mai parcheze pe trotuar!" | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Un șofer din București a fost felicitat de internauți pentru că și-a recunoscut greșeala. Râmâne de văzut dacă cel păgubit o va recunoaște pe a sa.

Șofer felicitat pe internet

Pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” vedem și fapte bune, nu doar accidente și informații despre traficul blocat. Un bucureștean a făcut o astfel de faptă bună, pentru care a fost lăudat de ceilalți membri din grup. Mai exact, bărbatul a atins o mașină parcată și a lăsat bilețele pentru ca celălalt șofer să îl contacteze.

Putem aprecia fapta bărbatului, care nu e atât de des întâlnită. Acesta a postat pe grup pozele cu mașina lovită, în speranța că proprietarul o va vedea.

Dacă ești aici, te-am atins. Am lăsat șo 2 bilețele la mașină.

Membrii grupului au apreciat postarea bucureșteanului și au lăsat și multe comentarii de laudă la adresa sa. Iată câteva:

  • „Felicitări!”
  • „Felicitări pentru gestul dumneavoastră! Sunteți un om nemaipomenit”
  • „Foarte bine procedat!”

Șirul de felicitări poate continua, dar mai multe ne atrage atenția un comentraiu care e menit să atragă atenția asupra parcării șoferului păgubit. După ce că nu avem trotuare prea largi, acesta alege să parcheze fix pe acesta.

  • „Sper că ai menționat pe bilet și că data viitoare să nu mai parcheze pe trotuar.”

În poze se observă cum mașina este parcată pe trotuar, forțând pietonii să își continue drumul pe partea carosabilă. Acesta este un lucru destul de periculos, care poate duce la o tragedie și, din păcate, este des întâlnit în București.

Parcarea neregulamentară în București

În Capitală se pot observa rapid mașini parcate neregulamentar. Șoferii aleg să își lase mașinile în locuri interzise, negândindu-se la consecințe. Prin urmare, nu se știe când locuitorii orașului vor scăpa de vehicule uitate pe trotuar, treceri de pietoni, șina de tramvai etc.

Citește și:

Cookies