Mesajul pe care niciun bucureștean nu vrea să-l citească vara asta, când urcă în STB (totuși, există). Plus alte situații deloc preferate din autobuze, tramvaie și troleibuze

05 iun. 2024
538 afișări
Mesajul pe care niciun bucureștean nu vrea să-l citească vara asta, când urcă în STB (totuși, există). Plus alte situații deloc preferate din autobuze, tramvaie și troleibuze
Mesajul pe care niciun bucureștean nu vrea să-l citească vara asta, când urcă în STB (totuși, există). Plus alte situații deloc preferate din autobuze, tramvaie și troleibuze | Sursa foto: Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti - Facebook

E aici, se simte și până în toamnă nu o să scăpăm de ea. De caniculă, desigur, care deja ne face să dormim cu geamurile deschise, să dăm drumul la aerul condiționat (și vorbesc de categoria norocoșilor care dețin un astfel de obiect salvator) și să ne schimbăm preferințele când vine vorba de anotimp. În topul celor mai crâncene momente pe care le vom trăi vara aceasta în București este acela când urcăm într-un STB și, pe ușa șoferului, scrie cu litere de tipar și subliniat „AER CONDIȚIONAT DEFECT”.

Mesajul pe care nu vrei să-l vezi în mijloacele de transport public

Și în acest moment în care speri că vei urca într-un autobuz climatizat corespunzător pentru cele 30-40 de grade de afară, iar pe ușă scrie mare, tulburător și subliniat „AER CONDIȚIONAT DEFECT”, parcă îți vine să faci cale întoarsă.

Iată, deci, aceste afișe au început să apară în mijloacele de transport public, dar și în mediul online, o postare fiind făcută pe grupul de Facebook Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti.

Aer condiționat defect | Sursa foto: Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti - Facebook
Aer condiționat defect | Sursa foto: Reclamatii STB (fostul RATB) Bucuresti – Facebook

Printre momentele pe care nu vom vrea să le trăim în transportul public din București vara aceasta este acela în care ne nimerim să călătorim cu o persoană de abia venită de la piață/magazin și despre care vom afla cu siguranță că va găti o saramură de doradă când va ajunge acasă. Caniculă + transport public + pește proaspăt nu este tocmai o combinație prea fericită.

Și mai putem enumera câteva situații care, probabil, ne vor cam enerva vara aceasta în București, precum scaunele de plastic care se încing rapid sau autobuzele în care nu funcționează AC-ul și în care nu poți deschide nici geamurile, la care se mai adaugă și aglomerația. Plus serele stațiile de autobuz cu acoperiș de sticlă. Și să nu uităm de acele momente în care rămânem și fără apă caldă. Și țânțarii.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies