BAZAR

Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii din România:„Sunt foarte,foarte entuziasmat.De abia aştept”

În mesajul video postat pe site-ul organizatorilor concertului de la Bucureşti, D&D East Entertainment, Robbie Williams a declarat: „Pe 17 iulie, la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, voi fi eu, Robbie Williams, venind să vă «distrez» pe voi. Sunt foarte, foarte entuziasmat. De abia aştept. Multă dragoste, ne vedem acolo”.

Robbie Williams va concerta în premieră în Bucureşti, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei. Concertul face parte din turneul internaţional „Let me Entertain You”, care se desfăşoară în peste zece ţări, notează Mediafax, citat de adevarul.ro.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

Seria de concerte include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Fanii lui Robbie Williams care nu pot ajunge la concertul susţinut de artist în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, pot urmări show-ul online, pe telekomtv.ro, precum şi pe aplicaţia de mobil Telekom TV.

Utilizatorii sunt invitaţi să îşi rezerve unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale gratuite până pe 16 iulie, ora 16.00, fie că sunt sau nu clienţi Telekom.

În plus, clienţii Telekom care au serviciul de televiziune Telekom TV pot urmări live concertul lui Robbie Williams pe canalul Dolce Info (poziţia 100 SD şi 440 HD), pe 17 iulie, începând cu ora 18.00.

Înregistrarea pentru unul dintre cele 50.000 de bilete virtuale se face pe www.telekom.ro, urmând o serie de paşi.

Robbie Williams a confundat, anterior, concertul pe care îl va susţine în România cu cel din Serbia, scriind pe Facebook: „Salut România! Bucuraţi-vă şi lăsaţi-mă să vă distrez pe 17 iunie, la Belgrad!”, a scris Robbie Williams pe pagina de Facebook.

Ulterior, sute de români i-au reproşat artistului că a confundat capitala României cu cea a Serbiei. „Tocmai când ne obişnuisem cu Budapesta, vine Robbie cu Belgrad. Ai chiulit de la orele de geografie, Robbie?”, „Am dat mulţi bani pentru a te vedea în ţara mea, iar echipa ta nici măcar nu ştie care este capitala României. Sunt dezamăgită”, i-au reproşat fanii români.

Cântăreţul a susţinut pe 17 iunie un concert la Belgrad, urmând ca cel din România să aibă loc pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, ceea ce înseamnă că, de fapt, echipa artistului a confundat Serbia cu România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button