ARHIVA B365

Mesajul lui Mutu pentru Ciucu,după ce un membru al echipei de campanie a fost depistat pozitiv COVID

ALEGERI LOCALE 2020. ”Am aflat, cu părere de rău, că un membru al echipei de campanie a domnului Ciucu (n.r. – Ciprian Ciucu, candidat PNL la Primăria Sectorului 6) este infectat cu noul coronavirus. Vreau să îi urez, pe această cale, însănătoșire grabnică. Înainte de a fi politicieni, sunt oameni și niciodată nu trebuie să uităm acest lucru. Toate gândurole mele bune”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul în Funcție al Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD). 

ALEGERI LOCALE 2020. Ciprian Ciucu a anunțat, sâmbătă, că ăși suspendă acțiunile electorale publice, după ce o persoană angajată în echipa sa de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2.

„În acest moment suspend toate acţiunile de campanie cu interacţiune umană directă. Am aflat în urmă cu câteva minute că o persoană angajată în echipa mea de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2. Eu nu am fost contact direct, dar cu toate acestea e mai bine să mă izolez câteva zile, să fac testul PCR şi să vedem rezultatul. Nu am niciun fel de simptome, mă simt bine. Rămân on-line şi vă ţin la curent cu evoluţia lucrurilor”, a scris Ciucu, sâmbătă, pe Facebook.

El a menţionat că persoana infectată nu a participat la acţiuni de stradă, doar face parte din echipa pentru comunicarea on-line. Ciprian Ciucu a precizat că a suspendat momentan şi toate acţiunile la sediul de campanie.

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Gabriel Mutu (PSD) „l-a lăsat mut” pe Ciprian Ciucu – candidat PNL

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu (PSD) şi contracandidatul său la alegerile locale din această toamnă, Ciprian Ciucu (PNL) au participat, în luna martie, la o dezbatere pe teme politice şi administrative referitoare la sectorul la care ambii râvnesc. Confruntarea a fost, de departe, în favoarea actualului primar, Gabriel Mutu, care l-a lăsat fără replică pe Ciprian Ciucu în timpul intervenţiei. Amănunte, aici. 

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. CINE sunt cei 16 candidați la fotoliul de primar al Sectorului 6

ALEGERI LOCALE 2020. Şaisprezece candidaţi s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar în Sectorul 6 și vor încerca să convingă alegătorii că merită să le acorde votul la alegerile locale organizate în data de 27 septembrie 2020.

ALEGERI LOCALE 2020. Biroul Electoral de Circumscripţie a constatat rămânerea definitivă a celor 16 candidaturi pentru funcţia de primar în Sectorul 6. 

Ştefan Viorel Florescu – PMP Mihai Daneş – independent

Citește și ALEGERI LOCALE 2020. Daneş despre Ciucu: „Neofit şchiop al politicii din Sectorul 6”

ALEGERI LOCALE 2020. Se ascut cuţitele în lupta pentru Primăria Sectorului 6. Candidatul independent Mihai Daneş (fost USR) oferă pe pagina sa de socializare detalii din întâlnirea pe care a avut-o recent cu candidatul PNL, Ciprian Ciucu, şi explică cum şi-au împărţit partidele de dreapta sfere de influenţă pentru aranjarea jocului politic. „Bineînțeles că ai crezut că ți se cuvine ca eu să renunț în orice moment la candidatura mea și să iți pun pe tavă simpatia capitalizata de mine. Sper că în acele momente te uitai foarte sincer în ochii lui celor de la USR și le făceai promisiuni, că doar asta înseamnă politicianism”, a scris Daneş pe Facebook. Detalii, aici. 

Ciprian Ciucu – PNL (preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici)

Gabriel Mutu – PSD (actualul primar)

Vezi aici ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 6 VIDEO

ALEGERI LOCALE 2020. Edilul în funcție al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a depus duminică listele cu semnături aferente unei noi candidaturi pentru mandatul de primar, alături de echipa sa de consilieri locali. Mutu a precizat că a strâns aproximativ 14.000 de semnături de la susținători ai Partidului Social Democrat (PSD) în vederea depunerii candidaturii sale și a echipei de aleși locali. În cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 au mai intrat Ciprian Ciucu (PNL) și Ștefan Florescu (PMP), candidații USR-PLUS retrăgându-se din competiție.

ALEGERI LOCALE 2020. Citește și Gabriel Mutu candidează pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6

Primarul Gabriel Mutu a anunţat că a fost validat candidat pentru un nou mandat de edil al Sectorului 6 în cadrul conferinţei PSD Sector 6, în luna ianuarie 2020. 

 „În cadrul conferinţei extraordinare a PSD sector 6, am primit susţinerea pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 6, în sensul că am fost propus şi validat ca şi candidat al PSD pentru Primăria Sectorului 6, pentru fotoliul de primar. În cadrul aceleiaşi conferinţe, s-a validat o rezoluţie de susţinere pentru doamna Gabriela Firea pentru funcţia de primar general la candidatura din acest an, de la sfârşitul lunii mai”, a declarat atunci primarul Gabriel Mutu.

ALEGERI LOCALE 2020. El a menţionat că s-a discutat despre proiectele care trebuie continuate în sector.

„Ideea s-a conturat în jurul obligaţiei pe care noi o avem de a duce mai departe proiectele începute în sector, am discutat despre proiectele promise şi finalizate în acest mandat şi, bineînţeles, despre proiectele pe care le-am început şi trebuie continuate în sectorul 6”, a adăugat Mutu.

ALEGERI LOCALE 2020. Gabriel Mutu este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană și al Academiei Naționale de Informații. Fost senator, ales în legislaturile 2008-2012 și 2012-2016, Gabriel Mutu a demisionat din Parlament în data de 22 iunie 2016 pentru mandatul de primar la Sectorul 6. 

Lista tuturor candidaților înscriși în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6 poate fi consultată aici. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button