Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români de 1 Mai: ”Vom construi împreună România pe care ne-o dorim”

01 mai 2021
29 afișări
Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români de 1 Mai: ”Vom construi împreună România pe care ne-o dorim”

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români de 1 Mai. Președintele le-a transmis românilor un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii, precizând că suntem o națiune de oameni harnici și ambițioși și vom reuși să construim împreună „România pe care ne-o dorim”.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru români de 1 Mai. Şeful statului subliniază că „astăzi avem o şansă uriaşă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim”.

 

„Munca şi sacrificiile femeilor şi bărbaţilor din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obţinerea unor drepturi care ni se par acum absolut fireşti: condiţii de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus şi egalitate de gen”, a scris Iohannis sâmbătă, pe Facebook.

Iohannis: ”Suntem o naţiune de oameni harnici”

„Suntem o naţiune de oameni harnici, ambiţioşi şi hotărâţi să reuşească – acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, mai afirmă Klaus Iohannis.

Ziua Internaţională a Muncii, cunoscută şi sub denumirile de Ziua Muncii sau Ziua Internaţională a Muncitorilor, este sărbătorită, anual, la data de 1 mai.

 

Cookies