BAZAR

Mesajul lui Julio Iglesias, în memoria victimelor din Colectiv

„Pentru toti prietenii mei români, inima mea este cu voi, va sunt alaturi si va transmit cele mai profunde condoleanțe pentru victimile și suferința datorata tragediei de săptămâna trecută de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea și de aceea simt durere în aceste momente dificile. Julio ‪#‎colectiv‬”, a scris Julio Iglesias pe contul său oficial de Facebook.

Violonistul olandez Andre Rieu a ajuns în România special pentru victimele clubului Colectiv. Artistul a ajuns la club sâmbătă după-amiază şi a depus o coroană de flori în memoria victimelor. Timp de 30 de minute, André Rieu a stat între oameni, a îngenuncheat și s-a rugat împreună cu cei prezenţi în faţa clubului Colectiv. Ulterior, el a anunţat că va compune o melodie în memoria victimelor tragediei din Colectiv, iar banii strânşi din vânzarea DVD-ului cu imaginile de la concertele sale de la Bucureşti vor fi donaţi victimelor incendiului din 30 octombrie. Mai multe detalii şi imagini AICI.

Şi cunoscutul DJ Markus Schulz a postat un mesaj în memoria victimelor din Colectiv şi a anunţat că renunţă la efectele pirotehnice în spectacolele sale.

Tragedia de vineri, 30 octombrie, din clubul Colectiv, s-a soldat până acum cu 44 de morţi şi circa 180 de răniţi, din care aproximativ 135 de răniţi grav.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button