Mesajul lui CTP pentru SIMONA HALEP înainte de finala de la Cincinnati

de:
23 aug. 2015
0 Afișari
Mesajul lui CTP pentru SIMONA HALEP înainte de finala de la Cincinnati

Mesajul transmis de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, după calificarea Simonei Halep în finala turneului de la Cincinnati:

„O aștept pe Simona Maria Halep!

După atâta vreme de când trăiesc cu Simona, am ajuns să-i simt tenisul în primul rând după ochi. Ai ei, nu ai mei. Privirile aruncate azi-noapte spre echipă, în care s-a aflat și Darren Cahill, au arătat mai multă hotărâre și încredere decât gestul cu pumnul strâns. Simona e bine cu capul și cu loja.

Asta s-a văzut poate și mai clar prin contrast cu atitudinea adversarei, fosta lideră mondială Jelena Janković. Ieșită din vestiar gata plină de frustrări, cu nervii întinși aidoma corzilor rachetei, decât să joace, sârboaica era mai preocupată, după fiecare greșeală, să zbiere la antrenor, un băiat năcăjit, singurel, subțirel și chel.

Care nici n-avea cum să-i răspundă, căci ar fi comis coaching, contact verbal cu jucătorul în timpul meciului, penalizat de regulamentul ATP. Nu puteai să nu te gândești, de vreme ce și-o lua în felul ăsta în public, ce-o păți bietul om în privat. Cinema curat.

Cu creierii astfel risipiți, Janković, în afară de câteva sclipiri întârziate la scorul 6-1, 3-1 pentru Halep, s-a bătut singură azvârlind nenumărate mingi afară cel puțin un metru, înfundându-le în burta fileului sau voleind crispat. Și Simona știe cel mai bine să te ajute să faci asta, punând mingea în teren și forțând doar când trebuie.

Simona Halep este din nou nr. 2 mondial, luându-i locul Mariei Sharapova în coasta Serenei Williams. Sper ca la noapte, Pantera Neagră să simtă că le are în față pe Halep și Sharapova, „Ține mingea!” și „Lovește prima!”, la un loc. Și Simona să nu uite nicio clipă că n-are ce pierde, are doar ce câștiga”. 

SIMONA HALEP va juca cu SERENA WILLIAMS în finala Turnelui de la Cincinnati, după ce a învins-o Jelena Jankovici din Serbia cu scorul 6-1, 6-2. Prin calificarea în finala de la Cincinnati, SIMONA HALEP, a mai urcat un loc în clasamentul WTA până pe 2. Noul clasament WTA va deveni oficial luni. Locul 1 în clasament aparține în continuare adeversarei Simonei Halep din finala de la Cincinnati, respectiv Serena Williams. 

Meciul SIMONA HALEP VS. SERENA WILLIAMS are loc duminică seară, după ora 22, ora României. 

 

 

 

 

Cookies