ARHIVA B365

MESAJUL EMOŢIONANT al Poliţiei Române, după moartea poliţistului accidentat grav de milionarul turc

Gheorghe Ionescu, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, a murit, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Decesul poliţistului a fost declarat vineri dimineaţă, la ora 7.00, la Spitalul Floreasca. El se afla în comă de aproape trei săptămâni, după ce a fost accidentat grav de un om de afaceri turc, în timpul unei razii.

Poliţia Română a transmis un mesaj în memoria „Dulăului”, aşa cum era numit poliţistul.

„EROUL NOSTRU..

Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, subinspector de poliţie p.m. GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne.

Dumnezeu să te odihnească în pace,”DULĂULE”!”, este mesajul transmis de Poliţia Română în memoria colegului lor, conform romaniatv.net.

Milionarul turc care l-a accidentat grav pe poliţistul Gheorghe Ionescu RISCĂ ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ

Poliţistul Gheorghe Ionescu, zis şi „Dulăul”, a murit vineri dimineaţă, după ce a stat în comă aproape trei săptămâni. Încă din noaptea accidentului, starea poliţistului a fost critică, medicii de la Spitalul Floreasca luând decizia de a-i induce o stare de comă pentru a-l putea ajuta să îşi revină.

Soţia sa a început săptămâna aceasta o campanie de strângere de fonduri pentru a putea să îşi transfere soţul la o clinică din Israel. Aceasta a anunţat marţi, după ce şi-a vizitat soţul la spital, că este în stare extrem de gravă, fiind în comă indusă şi având nevoie de o intervenţie chirurgicală, pe care ea ar dori să o facă la un spital din Israel.

Vezi aici: Cine este și ce face în România șoferul turc care l-a accidentat grav pe polițistul de la Rutieră

Gabriel Oprea a anunţat că Ministerul de Interne avea un avion pregătit şi fondurile necesare pentru transportarea poliţistului la o clinică din străinătate, dar starea de sănătate a acestuia nu a permis plecarea.

Vezi aici: Cine este Gheorghe Ionescu, poliţistul accidentat grav de milionarul turc

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri, până agentul a căzut pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard.

Vezi şi: VIDEO ŞOCANT. Cum a fost lovit poliţistul bucureştean de omul de afaceri turc, în timpul unei razii

„Dulăul” avea 44 de ani şi o vechime în poliţie de 23 de ani.

Potrivit medicilor, poliţistul a suferit politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim. El a suferit multiple intervenţii chirurgicale, fiindu-i montat şi un senzor de monitorizare a presiunii intracraniene.

Omul de afaceri Abdullah Atas a fost arestat preventiv în 3 august, de Tribunalul Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button