Mesajul dur al Prefectului Capitalei după protestele de luni seară din București: ”Cei care au instigat la violență trebuie să plătească”

30 mart. 2021
205 Afișari
Mesajul dur al Prefectului Capitalei după protestele de luni seară din București: ”Cei care au instigat la violență trebuie să plătească”

Alin Stoica, Prefectul Capitalei, a transmis un mesaj după protestele de luni seară din București. Acesta a precizat că instigarea la nerespectarea măsurilor și instigarea la violență trebuie să fie pedepsite.

Protestele de luni seară din București s-au încheiat în jurul orei 1:30 noaptea. După încheierea protestului, 50-60 de manifestanți au început să arunce cu pietre și cu sticle în jandarmi, în Piața Unirii din București, informează Digi24. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene. Un jandarm a fost rănit.

Marți dimineață, Alin Stoica, Prefectul Capitalei, a precizat, pe Facebook, că manifestanții care au instigat la violență trebuie să plătească.

”Cei care au instigat la violenta trebuie sa plateasca.

Cei care instiga la nerespectarea masurilor punand in pericol sanatatea romanilor, cei care instiga la violenta impotria organelor de ordine ale statului, cei carora le pasa mai mult de promovarea propriei imagini decat de interesul general al romanilor si al statului nu sunt patrioti.

Sunt patrioti cei care au protejat statul de drept, cei care au refuzat sa raspunda la provocari pentru a nu pune in pericol oamenii care manifestau pasnic.

Ii felicit pe jandarmi atat pentru calmul de care au dat dovada si care a dus la protejarea cetatenilor pasnici, dar si pentru fermitatea si profesionalismul cu care au oprit violentele din aceasta noapte!

De asemenea, le multumesc tuturor celor care respecta masurile si care inteleg ca disconfortul creat de acestea este un pret mic pentru sanatatea si viata celor dragi”, a scris, pe Facebook, Prefectul.

Cookies