Mesajul de Paște al Premierului Florin Cîțu.”Întâmpinăm Sfintele Paști cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă”

02 mai 2021
48 Afișari
Mesajul de Paște al Premierului Florin Cîțu.”Întâmpinăm Sfintele Paști cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă”

Mesajul de Paște al Premierului Florin Cîțu. Prim-Ministrul transmite că renunțările de până acum au dat și dau în continuare roade, eferturile individuale și comune arătându-și zi de zi beneficiile.

Mesajul de Paște al Premierului Florin Cîțu. Acesta consideră că depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru și este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate.

Mesajul de Paște al Premierului Florin Cîțu:

 

„Iubirea față de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate și responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reușească să salveze vieți și să aline suferințe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetățeni să desfășoare activitatea în condiții de siguranță și să-și îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit. Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun”, a scris, pe Facebook, Florin Cîțu.

Florin Cîțu: ”Speranța să ne lumineze gândurile”

 

„Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură. Credincioșilor care celebrează Sărbătorile de Paști le doresc sănătate, armonie, iar speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor”.

Cookies