Mesajul conducerii Spitalului Victor Babeș după tragedia de luni seară: „Sprijinim anchetatorii pentru aflarea adevărului”

13 apr. 2021
62 Afișari
Mesajul conducerii Spitalului Victor Babeș după tragedia de luni seară: „Sprijinim anchetatorii pentru aflarea adevărului”

Mesajul conducerii Spitalului Victor Babeș. Conducerea unității medicale anunță că personalul medical și cel auxiliar acordă întregul lor sprijin anchetatorilor pentru aflarea adevărului despre tragedia în urma căreia trei persoane au murit.

Mesajul conducerii Spitalului Victor Babeș. În ciuda eforturilor personalului medical, în urma acestui eveniment au decedat trei dintre cei opt pacienți bolnavi de COVID-19 internați în Unitatea mobilă de Terapie intensivă.

Potrivit reprezentanților unității medicale, luni seara, în jurul orei 17:00, la Unitatea mobilă de Terapie intensivă amplasată de DSU în curtea Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeş”, operațională începând cu data de 10.09.2020, a avut loc o avarie ale cărei cauze sunt investigate în acest moment.

În ciuda eforturilor personalului medical, în urma acestui eveniment au decedat trei dintre cei opt pacienți bolnavi de COVID-19 internați în Unitatea mobilă de Terapie intensivă. Ceilalți au fost transferați în alte unități.

„În ceea ce îi privește pe ceilalți cinci pacienți, patru au fost transferați în siguranță la alte spitale, iar unul a fost relocat în secția principală de Terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeş”. În prezent, la fața locului se desfășoară ancheta organelor abilitate în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor producerii tragediei, iar personalul medical și cel auxiliar din cadrul unității sanitare acordă întregul lor sprijin pentru aflarea adevărului”, a anunțat conducerea spitalului bucureștean, conform AlephNews.

Cookies