BAZAR

Mesajul Cameliei Voiculescu către angajații Antenelor la început de 2015

Potrivit Paginademedia.ro, Camelia Voiculescu le-a transmis un mesaj angajaților trustului Intact la început de an.

Reamintim că, în luna august a anului trecut, Curtea de Apel a decis condamnarea la 10 ani de închisoare a tatălui său, Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact.

CITEȘTE ȘI: Antena 3 se mută în Otopeni, în „casă” cu Realitatea Tv. Disponibilizări și economii la sânge

„Ce este de făcut? Muncă, implicare și rezultate. Ne cunoaștem bine – mergem înainte!”, le-a transmitea Camelia Voiculescu angajaților, la momentul respectiv (8 august 2014).

Mesajul Cameliei Voiculescu către angajații trustului Intact, la început de an:

„Dragi colegi,

Prin orice încercare aș trece, revin mereu la aceeași vorbă a mamei mele și anume că toate situațiile dificile îți deschid drumuri despre care nu știai că există.

2014 nu a fost un an ușor. Am trăit speranță, emoție, revoltă, cea mai extinsă gamă de sentimente pe care le poate avea un om.

Știu că mulți dintre voi ați resimțit o parte din aceste trăiri. Am apreciat solidaritatea voastră și capacitatea de a da mai mult în situații limită.

Aș vrea să vă pot spune că 2015 va fi un an bun. Știți însă foarte bine că acest lucru depinde de noi toți.

Cunoscându-vă cum sunteți, curajoși, creativi, generoși, uniți, pasionați de ceea ce faceți, știu că vouă vă stă în putere să faceți din 2015 un an mai bun.

Acest grup a rezistat de-a lungul anilor și a făcut performanță nu doar prin profesionalism, ci și prin convingerile noastre comune, cum ar fi onestitatea, moralitatea și, nu în ultimul rând, respectul.

Și vă mulțumesc pentru asta.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button