Mesaje SMS de felicitare pentru 1 martie

de:
01 mart. 2013
0 Afișari
Mesaje SMS de felicitare pentru 1 martie

O primăvară plină de energie, entuziasm şi bucurii!

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile.

Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări

Primăvara să-ţi aducă un mărţişor norocos, raze de iubire şi calde adieri de fericire!

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Toate florile din lume pentru primavara mea!

Sa ramai mereu ca o primavara, ca o ciocarlie in inaltul cerului, ca o lacramioara…

1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Sa te indragostesti pasind prin raze, culegand ghiocei si impartind zambete…

Iubeste, zambeste, spune tot ce vrei, joaca-te cu un copil, ajuta un batran, alege-ti o stea pe cer, spera sa ti se indeplineasca o dorinta, accepta un compliment, spune-le celor dragi ce mult ii iubesti, imagineaza-ti ca n-ai nici o grija, fa-ti un cadou… respira adanc… E PRIMAVARA!!!!!

Firul alb e sanatate, iar cel rosu, posperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna.

  • Odata cu apropierea Martisorului, primavara isi anunta sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, incantator, al florilor ce ne incalzesc sufletul.
  • Cu rosu si alb am inlantuit gingasul ghiocel. L-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul ti-l daruiesc tie, sperand ca-ti va aduce fericire.
  • A sosit primavara, si o data cu ea soseste si viata, care a stat ascunsa pe timpul acestei ierni grele. Iti doresc sa fii plina de viata asa cum este mediul inconjurator. Un 1 Martie fericit alaturi de cei pe care ii iubesti cu adevarat!
  • 1 Martie reprezinta inceputul primaverii, anotimpul iubirii. Iti doresc o primavara fericita, razele caldute ale soarelui sa te mangaie cu fericire si iubire… Sufletul meu de cand te-am cunoscut este ca o zi insoria de primavara… Te iubesc!
Cookies