BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de Sfântul Daniel. La mulţi ani, Daniel şi Dana!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. La mulţi ani, Daniel! Să trăieşti cu numele şi să ai parte de tot ce-ţi doreşti!

MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTUL DANIELCu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

SFÂNTUL DANIEL. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

MESAJE DE SF DANIEL. Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

MESAJE SF DANIEL, MESAJE SF DANIEL FRUMOASE, MESAJE SF DANIEL HAIOASE, MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTUL DANIEL, MESAJE SFÂNTUL DANIEL, MESAJE ŞI URĂRI. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

SF DANIEL. Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea! La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fii cuminte si sa asculti de prietenii tai, pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume! La mulţi ani!

MESAJE SFÂNTUL DANIEL. Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

MESAJE SF DANIEL. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

URĂRI SF DANIEL. Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine! La mulţi ani fericiţi, Dana!

MESAJE SF DANIEL. Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La mulţi ani fericiţi!

MESAJ DE SF DANIEL. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

SF PROROC DANIEL. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. As vrea sa fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau. La mulţi ani, Daniela!

MESAJE SF DANIEL, MESAJE ŞI URĂRI DE SF DANIEL, MESAJE LA MULŢI ANI, SF DANIEL, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, MESAJE SFÂNTUL DANIEL. Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

PROROCUL DANIEL s-a nascut din semintia lui Iuda, semintie imparateasca. A trait cu 460 de ani inainte de Hristos. Cand Ierusalimul a fost cucerit de imparatul babilonean Nabucodonosor, Daniel si tinerii Anania, Azaria si Misail au fost luati robi. Datorita intelepciunii sale, Daniel este chemat de catre Nabucodonosor la palatul sau, impreuna cu cei trei tineri. Refuza sa se hraneasca din bucatele imparatului si ii descopera acestuia ca printr-o alta hrana (doar seminte si apa) se pot arata mai frumosi la chip decat cei ce se hraneau din masa imparatului. A talcuit visele lui Nabucodonosor, vise pe care niciun vrajitor de la palatul acestuia nu a reusit sa le explice.

Pentru ca nu s-au inchinat unei statui a imparatului, cei trei tineri au fost aruncati intr-un cuptor incins. Datorita credintei lor, Dumnezeu va preface focul in roua. Motivul pentru care nu a fost aruncat si Daniel a fost acela ca el primise numele Baltazar de la Asfanez, conducatorul eunucilor de la palatul lui Nabucodonosor, iar la babilonieni numele acesta era de o mare cinste, caci era nume de dumnezeu, scrie crestinortodox.ro.

Refuza sa se inchine idolilor si este aruncat intr-o gropa cu lei, in vremea imparatului Darie, din care va iesi nevatamat. In urma acestei minuni, imparatul Darie a scris la toate popoarele: „Pacea voastra sa se inmulteasca. De mine s-a dat aceasta porunca in tot pamantul imparatiei mele, ca fiecare sa se cutremure si sa se teama de Dumnezeul lui Daniil, pentru ca Acela este Dumnezeul cel viu, Care este in veci si imparatia Lui nu se va strica si stapanirea Lui indelung stapaneste, sprijineste si izbaveste. Apoi face semne si minuni in cer si pe pamant, caci a izbavit pe Daniel din gurile leilor”. Mai tarziu va fi aruncat pentru a doua oara intr-o groapa cu lei din cauza credintei in Dumnezeul Cel Viu, dar si de aceasta data va iesi nevatamat.

Daniel si cei trei tineri au murit in vremea imparatului Atic. Din Sinaxar aflam ca la Invierea lui Hristos, au inviat si acestia si s-au aratat multora.

Sfintii Parinti au randuit ca pomenirea lor sa fie facuta cu sapte zile inainte de nasterea Mantuitorului, pe motiv ca acestia erau din semintia Iudeii, din care si Mantuitorul nostru Isi trage neamul dupa trup.

Daniel insemna, în limba ebraică, „Dumnezeu este judecatorul meu”.

SFÂNTUL PROROC DANIEL se numara intre cei patru mari Proroci ai Vechiului Testament, impreuna cu Sfintii Isaia, Ieremia si lezechiel, conform sursei citate.

MESAJE SF DANIEL, MESAJE SF DANIEL FRUMOASE, MESAJE SF DANIEL HAIOASE, MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTUL DANIEL, MESAJE SFÂNTUL DANIEL, MESAJE ŞI URĂRI.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button