MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SFÂNTA ANA, azi. MESAJE FRUMOASE PENTRU SFÂNTA ANA, LA MULŢI ANI, ANA!

de:
08 sept. 2014
305 Afișari
MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SFÂNTA ANA, azi. MESAJE FRUMOASE PENTRU SFÂNTA ANA, LA MULŢI ANI, ANA!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SFÂNTA ANA. MESAJE FRUMOASE PENTRU SFÂNTA ANA, LA MULŢI ANI ANA!

 Draga Ana, nu te-am uitat nici anul asta, asta ca sa vezi ce bun prieten/iubit/sot/fiu sunt. Totusi, ca sa fiu sigur ca nu uit de ziua ta de nume nici la anul, iti urez “La multi ani” pentru urmatorii 10 ani!

Ana, e ziua ta. Iarasi? Neschimbata esti! La multi ani, multa sanatate si cat mai multe succese impreuna cu familia;

 Sfanta Ana e alaturi de tine in aceasta zi. La multi ani, draga mea si sa ai parte de ce-ti doresti tu cel mai mult!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SFÂNTA ANA. MESAJE FRUMOASE PENTRU SFÂNTA ANA, LA MULŢI ANI ANA!

Ana, Domnul-Dumnezeu sa-ti asculte rugile si sa-ti dea sanatate si dragoste din partea celor atragi, atat azi, de ziua ta, cat si in restul anului. La multi ani, scumpa mea!

 Pentru tine poate e o zi obisnuita, dar pentru noi, e ziua in care-ti sarbatorim numele si in care iti venim in intampinare. Pregates-te sa-ti cantam diseara “la multi ani!”

Un cer senin si o zi fara griji iti dorim!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SFÂNTA ANA. MESAJE FRUMOASE PENTRU SFÂNTA ANA, LA MULŢI ANI ANA!

 Noi, prietenii tai, am tot asteptat ziua ta de nume. Chiar daca cineva acolo sus te iubeste, sa stii ca si aici jos ai niste prieteni care vor sa-ti ureze neaparat sanatate si fericire si multa bafta.

MESAJE SF ANA, MESAJE SF ANA FRUMOASE, MESAJE SF ANA HAIOASE, MESAJE SF ANA SCURTE, URĂRI LA MULŢI ANI, MESAJE LA MULŢI ANI De ziua Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

MESAJE SF ANA: Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani, Ana-Maria!

MESAJE SF ANA HAIOASE: Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE SF ANA SCURTE: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!

MESAJE SF ANA, MESAJE SF ANA FRUMOASE, MESAJE SF ANA HAIOASE, MESAJE SF ANA SCURTE, URĂRI LA MULŢI ANI, MESAJE LA MULŢI ANILa multi ani, Anabela! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

URĂRI LA MULŢI ANI: Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE SF ANA HAIOASE: La Mulţi Ani, Anica! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE SF ANA SCURTE: In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu! La multi ani de ziua numelui tau!

Cookies