MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La mulţi ani, Gheorghe, Georgiana, Geta şi George!

de:
23 apr. 2014
8 Afișari
MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La mulţi ani, Gheorghe, Georgiana, Geta şi George!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La multi ani si Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „LA MULTI ANI”multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti linga cei dragi.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La multi ani plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata! Fie-va viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori! O zi de neuitat care sa tina o viata!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Sa ai parte mereu de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa va fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. La multi ani, Geta!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Draga George, de ziua numelui tau iti dorim un sincer „LA MULTI ANI”, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La multi ani, sa ai parte de fericire, impacare sufleteasca, flori, iubire, sanatate, iar prietenii sa nu te uite si sa ai bucurii multe!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie sa ai de ziua ta! La multi ani, Gheorghe!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Sa-ti dea Domnul sanatate,

Judecata inteleapta,

Viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se-mplineasca!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: La Multi Ani! Viata sa iti frumoasa si colorata, ca acest buchet de trandafiri! Te iubesc, Georgiana!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, de SF. GHEORGHE: Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Cookies