BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Trimite-le o felicitare virtuală celor dragi!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Sa-ti dea Domnul sanatate,

Judecata inteleapta,

Viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se implineasca!

 

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

 

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Un cer albastru fara nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori,

Noroc si bucurie!

La Multi Ani!

 

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate. La multi ani!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mângie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „La multi ani”!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: Cu ocazia sarbatoririi numelui va urăm un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF. CONSTANTIN ŞI ELENA: La zi aniversara noi iti uram numai de bine, iti dorim sanatate, impliniri, realizari si iti uram un sincer „La multi ani!”

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Multa, multa sanatate si sa aveti totdeauna parte de ocrotirea si mijlocirile Maicii Domnului si ale sfintilor a caror nume le purtati! Bucurie si zile senine aici, dar mai ales comori nepieritoare in ceruri! La multi ani!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor! Sfintii Imparati sa va ajute, sa va dea spor duhovnicesc si sa va ocroteasca!


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button