BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: MESAJE DE FLORII FRUMOASE pentru „florile” dragi din viaţa ta

FLORIILE 2014: Anul acesta, creştinii ortodocşi sărbătoresc FLORIILE duminică, 13 aprilie. Intrarea Domnului Iisus Hristos in Ierusalim este singurul moment din viata Sa pamanteasca in care a acceptat sa fie aclamat ca Imparat. Duminica Floriilor este precedata de sambata lui Lazar, zi in care Biserica pomeneste minunea invierii din morti a lui Lazar savarsita de catre Domnul Iisus Hristos. Primirea triumfala ce I s-a facut Domnului Hristos, Care a intrat in Ierusalim ca Imparat smerit, implinind o proorocire din Vechiul Testament, a fost determinata de aceasta minune premergatoare, potrivit crestinortodox.ro.

MESAJE FLORII FRUMOASE: Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume – unei flori, o minune a naturii. La multi ani!

Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer „La multi ani” unei alte flori!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Îţi mulţumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La mulţi ani!

De ziua ce-ti surade-n prag, Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag, Si mai frumos pe lume.

MESAJE FLORII FRUMOASE: La mulţi ani! Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte si sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: La multi ani, sanatate si fericire! Sa ciocnim un paharel, celebrand un Floricel!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii! La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata Dumnezeiască!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Pentru ca florile infloresc in fiecare primavara,/ Pentru ca suntem tineri si iubim prietenia,/ In numele ei si a tot ce-i frumos,/ Eu iti doresc fericirea!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE: Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta,/ In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button