BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI frumoase, DE SF MARIA. MESAJE DE FELICITARE pentru cei dragi, de Sfânta Maria Mare!

URĂRI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS – MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014: Fie ca Sfanta Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Maria!

URĂRI SF MARIA: Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carei numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La mulţi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

MESAJE ŞI URĂRI: Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani, Marioara!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

MESAJE LA MULŢI ANI: Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care il porti! Sa fii fericita, iubita si bucuroasa! La multi ani de Sfanta Maria!

SF MARIA 2014: La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii, iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

MESAJE FRUMOASE SF MARIA: In aceasta zi speciala, iti transmitcele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfanta Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu! La multi ani de ziua numelui tau!

URĂRI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS – MESAJE DE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014: Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La multi ani, Marioara!

MESAJE ŞI URĂRI DE LA MULŢI ANI: O sărbătorim pe Fecioara Maria, dar si pe tine, şi iti doresc sa fii mereu asa, blanda, buna si draguta cu toti cei din jur. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om care traieste dupa deviza „Iubeşte, uită, iartă!”. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine. La mulţi ani, Mariana!

SFÂNTA MARIA 2014: De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, Marinela!

SFÂNTA MARIA: De Sf.Maria, când e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci! La mulţi ani, Maricica!

URĂRI DE LA MULŢI ANI: Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La multi ani, Maria!

MESAJE SFÂNTA MARIA: O zi frumoasa este maine, o zi frumoasa pentru tine. În dar îţi dau o floare si îţi doresc să cresti mare si frumoasa si sa fii si sanatoasa! La multi ani, Maria!

SF MARIA 2014: Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Maria!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS: Fie ca Sf. Fecioara Maria sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La mulţi ani, Marian!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani, Mariana!

URĂRI SF MARIA: Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator, intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti. Multumesc ca ma calauzesti si ca ai grija de mine. La mulţi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA: De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare, primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. La mulţi ani, Marin!

MESAJE SFÂNTA MARIA: Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria. La mulţi ani fericiţi, Marioara!

URĂRI SFÂNTA MARIA: Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Maria!

URĂRI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS – MESAJE DE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014: Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, iţi doresc ca Fecioara Maria, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc, femeie simpla cu nume sfant!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button