MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA: La mulţi ani, Maria, Marin, Mariana, Marian!

de:
13 aug. 2014
127 Afișari
MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA: La mulţi ani, Maria, Marin, Mariana, Marian!

MESAJE SF MARIA, URĂRI SF MARIA, MESAJE DE LA MULŢI ANI – MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST 2014: Pe 15 august, peste 2,2 milioane de romani isi serbeaza ziua onomastica. Peste 1,8 milioane sunt femei şi aproximativ 416.800 sunt barbati. Dintre femeile care isi serbeaza vineri onomastica, aproape 1,4 milioane se numesc Maria, peste 273.000 Mariana, peste 51.000 poarta numele Marinela si alte peste 31.000 poartă numele Mioara. De asemenea, in Romania sunt peste 310.000 de barbati care poarta numele Marian si 102.620 care se numesc Marin.

MESAJE SF MARIA: Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

URĂRI SF MARIA: O zi frumoasa este azi, ziua numelui tau! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani, Maria!

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS: De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor. Dumnezeu sa te calauzeasca in tot cea-ce faci. La multi ani, Marin!

SF MARIA 2014: De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, Marioara!

MESAJE SFÂNTA MARIA: Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani, Maria!

URĂRI DE LA MULŢI ANI: La multi ani si mult noroc, in aceasta zi speciala! Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele! Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume!

SFÂNTA MARIA: Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume! La Multi Ani, Marian!

SFÂNTA MARIA 2014: La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

MESAJE ŞI URĂRI DE LA MULŢI ANI: Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La mulţi ani, Mariana!

MESAJE SF MARIA, URĂRI SF MARIA, MESAJE DE LA MULŢI ANI – MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST 2014: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

MESAJE SF MARIA, URĂRI SF MARIA: O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau! La mulţi ani, Mara!

MESAJE DE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS: De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate şi să ţi se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui! La multi ani, Maria!

SF MARIA 2014MESAJE SFÂNTA MARIA: Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

URĂRI DE LA MULŢI ANI, SFÂNTA MARIAFelicitari, dragul meu, cu ocazia aceastei zile! Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie! La multi ani, Marian!

SFÂNTA MARIA 2014, MESAJE ŞI URĂRI DE LA MULŢI ANIPentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata! La mulţi ani, Marinela!

MESAJE SF MARIA, URĂRI SF MARIA, MESAJE DE LA MULŢI ANI – MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, 15 AUGUST 2014: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

Cookies