MESAJE ŞI URĂRI DE SF. MARIA. MESAJE FRUMOASE de SFÂNTA MARIA, MESAJE SCURTE SF MARIA, 15 AUGUST

de:
15 aug. 2014
3 Afișari
MESAJE ŞI URĂRI DE SF. MARIA. MESAJE FRUMOASE de SFÂNTA MARIA, MESAJE SCURTE SF MARIA, 15 AUGUST

URĂRI SF MARIA, MESAJE de SF MARIA, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS – MESAJE LA MULŢI ANI, SF MARIA 2014: În România, peste 2,2 milioane de români îşi aniversează vineri ziua onomastică. Din totalul celor aniversaţi vineri, aproximativ 1,8 milioane sunt femei. Dintre bărbaţii care îşi serbează onomastica, peste 310.000 poartă numele Marian, peste 102.000 se numesc Marin, iar alţi aproximativ 3.300 de bărbaţi au fost botezaţi Marinică.

MESAJE SF MARIA. La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Să-ţi fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori! O zi de neuitat care să țină o viață!

URĂRI LA MULŢI ANI. Maica Domnului să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire. La mulţi ani, Maria!

SFÂNTA MARIA 2014. În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

URĂRI DE SFANTA MARIA 2014. De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La multi ani, Maria!

MESAJE SFANTA MARIA 2014. Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria!

MESAJE de SF MARIA. Intocmai ca Fecioara Maria al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fi mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani!

MESAJE de SF MARIA. In aceasta zi speciala, iti transmitcele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Maria al carei nume il porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

URĂRI SFANTA MARIA 2014. Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani, Maria!

SFANTA MARIA 2014. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

MESAJE de SF MARIA. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfânta Maria!

MESAJE și URĂRI de SF MARIA. La mulţi ani Maria (Marian)! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Cookies