MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA 2015, AZI, 21 mai: LA MULŢI ANI, Constantin, Elena! SMS

de:
21 mai 2015
55 Afișari
MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA 2015, AZI, 21 mai: LA MULŢI ANI, Constantin, Elena! SMS

MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA, AZI. Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi!

Cu ocazia onomasticii, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţă şi că sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

Este doar înca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, căci este ziua ta! La mulţi ani, iubitule/iubito!

MESAJE LA MULŢI ANI. Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume şi sa ai parte numai de zile senine si însorite!

Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!

La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!

Sa ai parte de cat de multa fericire îţi poate cuprinde inima, de cat de multe zâmbete îţi poate dărui o zi si de toate binecuvântările pe care ţi le poate aduce viaţa. La mulţi ani

Fie ca sfintii Constantin si Elena să te protejeze şi sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata!

Cineva acolo sus te iubeşte. Cineva aici jos ţine tare mult la tine. La mulţi ani!

Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Cu ocazia zilei Sfinţisorului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

MESAJE DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Un zambet are puterea de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata. La Multi Ani!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de ziua onomastica!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Cu ocazia Sf. Constantin si Elena iti dorim sanatate si numai bucurii.

MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani Constantin/Elena!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mingie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne!

Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. Un gand senin si cateva soapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, iubire, fericire, sanatate.
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Costica!

O zi speciala pentru un angajat deosebit. La multi ani de ziua numelui tau!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani!

Zi de sarbatoare! E primăvara, e soare şi e ziua numelui tău! La mulţi ani drag prieten, să rămâi peste ani la fel cum eşti acum!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena”! Să ai parte numai de bucurii şi împliniri!

La mulţi ani! E ziua numelui tău, aşa că îţi urez şi eu tot binele din lume!

Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Cu ocazia zilei onomastice, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La Mulţi Ani! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

MESAJE DE SFINŢII CONSTANTIN ŞI ELENA. Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

 

Îţi urez la mulţi ani pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Constantin, al cărui nume îl porţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!

MESAJE LA MULŢI ANI. Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ti rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF CONSTANTIN ŞI ELENA. Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!

Cookies