BAZAR

MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Ce mesaje frumoase puteți trimite de Boboteaza, pe 6 ianuarie 2018

 MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Ce mesaje frumoase puteți trimite de Boboteaza.

MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Botezul Domnului să vă aducă pace şi sănătate, lumină şi ajutor, pentru a trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fapte bune! Sarbatori fericite!

Sarbatoarea Bobotezei este o sarbatoare a lui Iisus Hristos, dar este si un anunt al sarbatorii noastre, al sarbatoririi botezului nostru, un anunt al iubirii lui Dumnezeu fata de oameni prin Fiul Sau.

De Boboteaza primim puterea sa ne iubim, nu numai unul cate unul, ci sa-i iubim pe toti oamenii, pentru ca fiecare poate deveni un «tu» al nostru. Asta e crestinismul: religia iubirii.

 MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Ce mesaje frumoase puteți trimite de Boboteaza.

In aceasta sarbatoare sfanta si mare ne aducem aminte de toti cei dragi, dar si de cei care fie ca sunt aproape, fie ca sunt departe raman in rugaciunile si in iubirea noastra.

Vin Ioane de cuteza/ Si pe domnul il boteaza/ Eu sunt pulbere, tarana/ Si-mi tremura a mea mana.

Sa iesim in intampinarea lui Hristos. Dar pentru aceasta se cere sa ne caim de pacatele facute, sa ne spalam in apele Iordanului, adica sa spalam pacatele prin spovedanie si lacrimi de pocainta. Apoi sa ne impacam unii cu altii, ca dragostea acopera multime de pacate. Sa ascultam glasul Tatalui, Care ne graieste din cer.

Chiraleisa,/ Spic de grau/ Pana-n brau,/ Roade bune,/ Mana-n grane!

 MESAJE ŞI URĂRI DE BOBOTEAZĂ: Ce mesaje frumoase puteți trimite de Boboteaza.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button