BAZAR

MESAJE SFINȚII MIHAIL ŞI GAVRIL, 8 NOIEMBRIE. Trimite-le o urare celor dragi de SF MIHAIL și GAVRIL

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL MULŢI ANI. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani, Mihaela!

MESAJE SF MIHAIL. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume, / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume.

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE SFÂNTUL MIHAIL ŞI GAVRILMESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani, Gabriela!

MESAJE LA MULŢI ANI. Fiind o mare zi de sarbatoare, Sf. Mihail si Gavril, când si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL MULŢI ANI. Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri! Sa ai o zi minunata!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. La mulţi ani, dragă Mihai, şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

MESAJE SFÂNTUL MIHAIL ŞI GAVRIL. Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata! La multi ani, Gabriela! 

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. Gabi, te felicit cu ocazia zilei de nume si iti urez un cer senin, un soare stralucitor, fericire deplina si tot ceea ce este mai pur si mai luminos! Fie ca aceasta sarbatoare sa-ti aduca in dar realizarea tuturor visurilor!

MESAJE LA MULŢI ANI. Toate florile din lume pentru tine, Gabi! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!

MESAJE SF MIHAIL. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL MULŢI ANI. Scumpa Mihaela, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Ţi-aş ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teamă că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani!

MESAJE SFÂNTUL MIHAIL ŞI GAVRIL SCURTE. O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Mihaela! 

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL. De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata si prieteni in casa in aceasta zi. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

MESAJE SF MIHAIL. Ingerul Mihail sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL MULŢI ANI. La multi ani, de Sfintii Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii, impliniri si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Sa trăieşti 100 de ani ca în Rai şi să te bucuri de soare ca Bianca si Cristea-n Dubai!

MESAJE SFÂNTUL MIHAIL ŞI GAVRIL. Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita. Sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! 

MESAJE ŞI URARI SF MIHAIL SI GAVRIL. De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

MESAJE LA MULTI ANI. De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL. Fie ca ingerii Mihail si Gavril sa-ti dea puterea sa treci peste toate greutatile vietii si curajul sa faci fata obstacolelor care iti apar in cale. La multi ani!

MESAJE SF MIHAILURARI SF MIHAIL SI GAVRIL. Sper ca de ziua numelui tau sa simti ca fiecare clipa a vietii tale este un motiv de sarbatoare pentru tine. La multi ani!

MESAJE SI URARI PRIN SMS. Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Mihai!

MESAJE LA MULTI ANI. Zambeste! Este ziua numelui tau, motiv pentru care iti doresc ca Sf. Mihail si Gavril sa iti lumineze calea. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRILMESAJE SF MIHAIL. Incepand cu aceasta sarbatoare iti doresc sa ai in jurul tau numai de oameni dragi tie, care sa iti aduca bucurie si pace in suflet. La multi ani!

URARI SF MIHAIL SI GAVRILMESAJE SI URARI PRIN SMS. Sa ai parte in aceasta zi speciala de un strop de culoare alaturi de multa veselie si de impliniri cat mai mari! La multi ani!

MESAJE LA MULTI ANI. Cu ocazia acestei sarbatori vrem sa iti amintim ca suntem cu totii cu gandul la tine si ca te sprijinim indiferent de ce se va intampla. La multi ani!

MESAJE SF MIHAIL SI GAVRIL. Sf. Arhangheli Mihail si Gavril sa te calauzeasca in calea ta spre fericire si sa te ajute sa obtii ceea ce iti doresti.

MESAJE SF MIHAIL. Te-am gasit in inima mea atunci cand ma asteptam mai putin. De atunci am inceput sa traiesc o frumoasa poveste care parca nu se va sfarsi niciodata. Pentru asta iti multumesc si iti urez cu multa dragoste: La multi ani, Mihai!

URARI SF MIHAIL SI GAVRIL. Vreau sa-ti reamintesc de ziua ta ca iti voi fi alaturi mereu si te voi sustine in tot ceea ce faci. Te iubesc!

MESAJE SI URARI PRIN SMS. Mi-as dori ca impreuna sa trecem peste deznadejde si sa ne putem bucura de fiecare vis implinit, care ne va apropia si mai mult. La multi ani!

SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL 2015. URĂRI ŞI MESAJE PRIN SMS DE LA MULŢI ANI. „Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”

SFINŢII MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. URĂRI ŞI MESAJE PRIN SMS DE LA MULŢI ANI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button