BAZAR

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Urează-le celor dragi „La mulţi ani” de Sf. Petru şi Pavel

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca, precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca! La multi ani, Petru!

MESAJE SF. PETRU: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La mulţi ani, Pavel!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La mulţi ani, Petra!

MESAJE SF. PETRU: La mulţi ani, Petrişor! Sa ai parte de mult noroc, fericire si impliniri! Sa ai o zi minunata!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La mulţi ani, Petruţa!

MESAJE SF. PETRU: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La mulţi ani, Petre!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

MESAJE SF. PETRU: Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca fara sa mai plece, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire! La multi ani, Paul!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: La multi ani, Petrică! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE SF. PETRU: Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani, Petronel!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: La multi ani, Paula! Sfantul Pavel sa te calauzeasca mereu!

MESAJE SF. PETRU: Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE SF. PETRU: De ziua numelui tau si in orice alta zi iti urez sa ai parte de momente speciale, cu bucurii si sa ramai cu multe amintiri placute. La multi ani, Petronela!

MESAJE SF. PETRU ŞI PAVEL: Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer „La multi ani”!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button