BAZAR

MESAJE SF PETRU: MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL pentru sărbătoriţi

MESAJE SF PETRU: Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Cineva acolo sus te iubeste… cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

MESAJE SF PETRU: Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

MESAJE LA MULŢI ANI: Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: De ziua numelui tau iti doresc sa ai o zi superba si un an plin de realizari. La multi ani incununati de succes!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MESAJE LA MULŢI ANI: Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF PETRU: La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

MESAJE LA MULŢI ANI: Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: La multi ani! Sfantul Petru/Pavel sa te calauzeasca mereu!

MESAJE SF PETRU: De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani!

MESAJE SF PETRU: Cu ocazia Sfintilor Petru si Pavel va urez sanatate, fericire si multe realizari profesionale. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: De Sf. Petru si Pavel iti trimit cele mai calde urari de sanatate, fericire si noroc. La multi ani!

MESAJE SF PETRU: Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Draga Pavel, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

MESAJE SF PETRU: Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: La Multi Ani, sa ai sanatate beton, sa ai o zi buna si sa n-ai noroc de ghinion!

MESAJE SF PETRU: Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

MESAJE LA MULŢI ANI: Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE SF PETRU: Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

MESAJE SF PETRU: Un cer albastru fara nori, in calea ta sa fie,

Sa ai in viata numai flori, noroc si bucurie!

La Multi Ani!

MESAJE DE SF PETRU ŞI PAVEL: Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: „La multi ani, Petrica!”

MESAJE LA MULŢI ANI: Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…La Multi Ani!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button