ȘTIRI

MESAJE SF. MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Cele mai haioase MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014.

La multi ani cu veselie
Sanatate pe vecie
Casa plina de bucate
Dragoste pe saturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La multi ani si sus paharul!!

La multţi ani, Mihai!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Chiar daca ai nume de sfant stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014.  Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm! La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014.

Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

Mihai! Da, tu! Eşti dat în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. La multi ani! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014.

Un ocean de sanatate,

Un munte de noroc,

Un camion cu bani,

Si un sincer: La multi ani!

La multi ani, Gabriela!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. Găbiţă, Găbiţă, să ieşi la portiţă, c-am venit pe la tine, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. La mulţi ani, dragă Mihai, şi mult noroc în viaţa ta! Să ai atâta fericire câtă plictiseală au babele de pe strada ta!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. Ti-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani!

Sa trăieşti 100 de ani ca în Rai şi să te bucuri de soare ca Bianca si Cristea-n Dubai!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014.

La mulţi ani şi îţi doresc ca în viaţă toate necazurile să le învingi! Se aude prin vecini că vrei sa te angajezi la pompieri, pentru că bei de stingi!

Deşi nu ai multe clase, tu ai a vieţii scoală, iar cine nu te ştie pe tine, e clar, nu are cultură generala! La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. E 8 noiembrie şi nu este o toamnă prea grea, totuşi eu voi stau în casă şi o să beau în cinstea ta! La mulţi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. Hai noroc şi voie buna, să petrecem împreuna, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

MESAJE SF MIHAIL ŞI GAVRIL HAIOASE. MESAJE ŞI URĂRI DE SF MIHAIL ŞI GAVRIL 2014. La mulţi ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună şi să n-ai noroc de ghinion! La mulți ani, Gabriela!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button