ȘTIRI

MESAJE ȘI URĂRI SF. MARIA SCURTE. MESAJE DE SFÂNTA MARIA HAIOASE. MESAJE FRUMOASE pentru cei dragi

MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA SCURTE, URĂRI SF MARIA, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANICu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

MESAJE SF. MARIA, 15 AUGUST 2014.Cand eu ma ratacesc, de tine, de familie, tu ca o sora plina de incredere in mine si in ratacirile mele, ajuta-ma sa gasesc drumul spre tine, spre casa…Si intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa iubesc, asa cum a invatat Ea omenirea sa iubeasca si sa ierte. La mulţi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA HAIOASE.  Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa ne dai de baut, o sa ne cinstesti si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani, Mariana!

MESAJE SF MARIA SCURTE.  Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

URĂRI SF MARIA:  Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi.

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA.  Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA SCURTE.  Cineva acolo sus te iubeste. Cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

15 AUGUST 2014. Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

SFÂNTA MARIA MARE. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA SCURTE, URĂRI SF MARIA, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI. Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE SF MARIA 2014. De Sfânta Maria, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

URĂRI SF MARIA 2014. De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La multi ani!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE SF MARIA. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Draga Maria, ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata! La multi ani, Maria!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

URĂRI SF MARIA. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria, al carei nume il porti, mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA. E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. E ziua ta, Maria, un nume frumos si simplu, la fel de pur ca tine si la fel de gingas. La multi, ani!

MESAJE SF MARIA HAIOASE. Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA SCURTE, URĂRI SF MARIA, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA, MESAJE LA MULŢI ANI. Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button