ȘTIRI

MESAJE DE SFÂNTA MARIA PENTRU CEI DRAGI. MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE DE SF MARIA MARE, 15 AUGUST

MESAJE SF MARIA. MESAJE LA MULŢI ANI. URĂRI SF MARIA. MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE. MESAJE ŞI URĂRI SF MARIA. SFÂNTA MARIA 2014. Adormirea Maicii Domnului, denumită Sântămaria Mare în tradiţia populară, este una dintre marile sărbători ale bisericii creştine. Prăznuită în fiecare an la 15 august, sărbătoarea marchează popular trecerea de la vară la toamnă, dar este şi Ziua Marinei, Maica Domnului fiind ocrotitoarea marinarilor.

15 AUGUST 2014. Credincioşii ortodocşi, catolici şi greco-catolici sărbătoresc vineri, 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Potrivit tradiţiei creştine, se marchează astfel ziua în care Fecioara Maria s-a mutat din viaţa pământească la cer.

SF MARIA 2014. Tradiţia arată că Maica Domnului a murit ca orice fiinţă omenească, „adormind”, aşa cum indică şi numele sărbătorii. Romano-catolicii nu vorbesc însă de „Adormirea” Maicii Domnului, ci de Înălţarea Fecioarei.

SFÂNTA MARIA. Mormântul Sfintei Fecioare se află în Grădina Ghetsimani din Ierusalim, unde este vizitat zilnic de mii de credincioşi din toată lumea.

MESAJE SF MARIA. MESAJE LA MULŢI ANI. URĂRI SF MARIA. MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE. MESAJE ŞI URĂRI SF MARIA. SFÂNTA MARIA 2014. Vineri, pe 15 august 2014, peste 2,2 milioane de români îşi aniversează ziua onomastică. Dacă vreţi să îi surprindeţi plăcut pe cei dragi le puteţi trimite MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE SF MARIA. Vă prezentăm mai jos mai multe idei de MESAJE ŞI URĂRI DE SF MARIA.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!

URĂRI LA MULŢI ANI. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!

MESAJE LA MULŢI ANI. Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

15 AUGUST 2014. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE SF MARIA 2014. De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

URĂRI SF MARIA 2014. O zi onomastica frumoasa! Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Sa ai parte de implinirea tuturor dorintelor!

URĂRI SF MARIA. Fie ca Sfântă Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

MESAJE SF MARIA 2014. O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

MESAJE LA MULŢI ANI. Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

URĂRI LA MULŢI ANI. Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

MESAJE SF MARIA. Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porți. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulți ani de Sfântă Maria!

MESAJE SF MARIA. MESAJE LA MULŢI ANI. URĂRI SF MARIA. MESAJE ŞI URĂRI FRUMOASE. MESAJE ŞI URĂRI SF MARIA. SFÂNTA MARIA 2014. Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si simplu. Sa fii cuminte si sa asculti de prietenii tai, pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button