BAZAR

MESAJE SF MARIA, 15 august, MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE,MESAJE SF MARIA SCURTE

MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA 2014.  Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer „La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

MINIVACANȚA DE SFÂNTA MARIA. 15 AUGUST 2014, SF. MARIA – ZI LIBERĂ. Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, MESAJE SFÂNTA MARIA, MESAJE ŞI URĂRI, SF MARIA 2014. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBITĂ. Imi luminezi intreaga zi cu zambetul tau si imi luminezi viata cu bunatatea si felul tau frumos de a fi. As vrea sa imi fii aproape mereu, cum ai fost si pana acum, si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Fecioarei Maria. La mulţi ani fericiţi!

MESAJE SF MARI. Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Multa sanatate! La multi ani!

MESAJE SF MARIA FRUMOASE. Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

MESAJE LA MULŢI ANI. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer „la multi ani”!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBITĂ. La mulţi ani! Te iubesc, femeie simpla, cu nume sfant!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Fie ca Sfanta Maria sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!

MESAJE SF MARIA SCURTE. Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, …

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBITĂ. Iti multumesc ca imi luminezi viata cu prezenta ta, in fiecare zi! La multi ani, draga mea Maria!

MESAJE SF MARIA PENTRU IUBITĂ. Iubirea tacuta si nemarginita ce mi-o porti, increderea si respectul fata de tine, de mine, de noi, de relatia noastra, ma fac zilnic sa te iubesc tot mai mult. Ii cer Fecioarei Maria, cea al carei nume il porti, sa ramana cu ochii asupra ta, sa iti calauzeasca pasii, sa iti luminze viata si sa iti dea puterea sa pastrezi in suflet iubirea pe care mi-o porti cu aceeasi intensitate cu care si eu la randul meu o port.

SFÂNTA MARIA. Iti urez „la multi ani”, pentru ca porti acest nume, si fie ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

MESAJE SFÂNTA MARIA. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala! Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele şi să ai parte sanatate si numai bucurii!

MESAJE ŞI URĂRI, SF MARIA 2014. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

MESAJE SF MARIA HAIOASE. La multi ani! Sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani!

MESAJE SF MARIA, MESAJE SF MARIA  FRUMOASE, MESAJE SF MARIA HAIOASE, MESAJE SF MARIA SCURTE, MESAJE LA MULŢI ANI, MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS, SFÂNTA MARIA, MESAJE SFÂNTA MARIA, MESAJE ŞI URĂRI, SF MARIA 2014.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button